Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid joacă diseară în deplasare cu Espanyol. Un pronostic simplu care merită încercat

Real Madrid joacă diseară în deplasare cu Espanyol. Un pronostic simplu care merită încercat

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Espanyol - Real Madrid Spania 27.02.2018. Real Madrid joacă în etapa intermediară din La Liga în Catalonia, dar nu cu Barcelona, ci cu Espanyol, o formaţie mult mai accesibilă. Noi ţi-am pregătit un pronostic clasic, în care avem încredere.

Ponturi pariuri Espanyol - Real Madrid Spania 27.02.2018

Espanyol vine după patru remize consecutive şi nu a mai câştigat vreun meci din luna ianuarie. Această serie dezastruoasă a apropiat-o de locurile retrogradabile, însă diferenţa rămâne în continuare una relativ liniştitoare: 8 puncte!  Espanyol nu a mai învins-o acasă pe Real Madrid din 2007 şi a pierdut nouă din ultimele zece confruntări directe. 

Real Madrid se află la polul opus din punct de vedere al formei. Echipa lui Zinedine Zidane pare să fi lăsat în urmă forma dezastruoasă arătată în prima parte a sezonului. Echipa este neînvinsă de şapte meciuri, de la eşecul surprinzător cu Leganes din Cupă, scor 1-2, meci care a dus la eliminarea galacticilor din competiţie. 

Ponturi pariuri Espanyol - Real Madrid Spania 27.02.2018

De atunci, echipa a înregistrat şase victorii şi o remize. Singurul pas greşit în tot acest timp a fost în meciul de campionat cu Levante, scor 2-2. În rest, le-a învins pe Valencia (4-1), pe Real Sociedad (5-2), pe Real Betis (5-3), pe Leganes (3-1) şi pe Deportivo Alaves (4-0) în campionat, respectiv pe PSG (3-1) în prima manşă din optimile de finală UEFA Champions League.

De la madrileni sunt accidentaţi Kroos, Marcelo şi Modric, în timp ce Ronaldo şi Casemiro nu au fost incluşi în lot. 

ECHIPELE PROBABILE

Espanyol: Diego López, Aarón, Duarte, David López, V.Sánchez, Carlos Sánchez, Darder, Granero, Piatti, Baptistao, Gerard

Real Madrid: Keylor, Carvajal, Nacho, Ramos, Theo, Kovacic, Llorente, Isco, Asensio, Benzema, Bale.

Pronostic: 2 @ 1.45

Afla mai multe despre: real madridespanyolla ligaponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare