Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid - Liverpool, prin ochii antrenorului care a antrenat ambele echipe. Care va fi cheia meciului în opinia lui Rafa Benitez

Real Madrid - Liverpool, prin ochii antrenorului care a antrenat ambele echipe. Care va fi cheia meciului în opinia lui Rafa Benitez

Real Madrid

Comentarii

Fost antrenor la Liverpool, dar şi la Real Madrid, Rafa Benitez a vorbit pentru The Times despre partida care va avea loc în această seară, în direct la Telekom Sport.

”Cred că ritmul de joc în care se va juca meciul va juca un rol foarte important în rezultatul partide” a explicat Rafa Benitez, într-un interviu acordat pentru The Times.

”Dacă Liverpool va putea să-şi impună agresivitatea la mijlocul terenului, atunci lucrurile se vor complica pentru Real Madrid. Modric şi Kroos sunt jucători care gândesc extrem de repede şi pot ţine de minge. Dacă Liverpool va reuşi să-i blocheze, atunci din nou spun, Real Madrid va avea probleme” a mai explicat tehnicianul spaniol, care a antrenat Liverpool, dar şi Real Madrid.

Pe Anfield Road, Rafa Benitez este o adevărată legendă. Tehnicianul spaniol a câştigat UEFA Champions League cu formaţia britanică, dar ca antrenor, el a crescut la Real Madrid, club pe care a reuşit să-l şi antreneze în 2015-2016.

”Albii” nu vor putea conta în acest meci pe căpitanul lor, Sergio Ramos: ”Este o lovitură grea pentru Real Madrid. Atât el, cât şi Varane îţi permit ca antrenor să joci foarte sus cu linia defensivă” spune Benitez, care a vorbit frumos şi despre Nacho, cel care va juca în mod sigur titular contra lui Liverpool: ”Este un jucător competitiv şi foarte profesionist. Cu siguranţă îl va înlocui bine pe Ramos”.

Lui Rafa Benitez îi place Vinicius, dar alt fotbalist îi atrage atenţia cel mai mult: ”Deciziile finale nu sunt mereu cele mai bune la Vinicius, dar este o ameninţare pentru Liverpool. Din punct de vedere tehnic, Vinicius este foarte bun, iar mişcările sale sunt inteligente. Seamănă puţin ca stil de joc cu Firmino. Casemiro este însă jucătorul cheie al Realului. Când am venit în 2015, Casemiro era la Porto, împrumutat. L-am cerut în acel moment şi l-am folosit imediat pentru că ştiam ce poate” a mai adăugat Rafa Benitez.

Real Madrid - Liverpool se joacă marţi, de la ora 22:00. Partida va fi transmisă în direct de Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: real madridliverpool 

viewscnt
Articole similare