Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid, o nouă lovitură de imagine? Selecţionerul care-l poate înlocui pe Zidane în vară, pe "Bernabeu"

Real Madrid, o nouă lovitură de imagine? Selecţionerul care-l poate înlocui pe Zidane în vară, pe "Bernabeu"

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid poate da o nouă lovitură de imagine şi să aducă pe "Santiago Bernabeu" pe modelul celei din 2018, când l-a adus pe Julen Lopetegui de la naţionala Spaniei chiar înaintea Cupei Mondiale din Rusia. Joachim Low, selecţionerul Germaniei, e tentat de jobul pe care-l are în acest moment Zinedine Zidane.

Joachim Low va pleca de la naţionala Germaniei în vara lui 2021, după Campionatul European, iar selecţionerul "panzerelor" ar putea ajunge la Real Madrid. Bild susţine că Low e tentat de posibilitatea de a antrena Real Madrid, dacă Zidane va pleca de pe "Bernabeu" la finalul acestui sezon. "Zizou" e dorit de Juventus.

Low e selecţionerul Germaniei din vara lui 2006, iar antrenorul German va renunţa la postul său după 15 ani petrecuţi pe banca naţionalei cu care a câştigat titlul mondial în 2014.

Dacă Joachim Low ajunge la Real Madrid în vară, ar fi al doilea selecţioner care ajunge pe "Santiago Bernabeu", după modelul Julen Lopetegui în 2018, când acesta din urmă l-a înlocuit tot pe Zidane.

Afla mai multe despre: joachim lowreal madridantrenor 

viewscnt
Articole similare