You are here:

Real Madrid, pas greşit pe terenul lui Elche. Atletico Madrid se desprinde în clasament VIDEO

Real Madrid, pas greşit pe terenul lui Elche. Atletico Madrid se desprinde în clasament VIDEO

La Liga

Comentarii

În Spania, Atletico Madrid a câştigat partida cu Getafe, în timp ce Real a smuls doar o remiză la Elche.

  • Real Madrid a remizat, 1-1, pe terenul lui Elche
  • Formaţia lui Diego Simeone a câştigat la limită partida cu Getafe
  • Atletico Madrid are cu două puncte mai mult decât Real Madrid şi cu zece mai mult decât Barcelona. Formaţia lui Simeone are şi două meciuri mai puţin disputate.
  • În etapa viitoare, Atletico joacă la Alaves, Real Madrid acasă cu Celta Vigo, iar Barcelona merge la Huesca

Rezultate şi rezumate La Liga, miercuri

Real Madrid a obţinut doar o remiză în deplasarea cu Elche şi va termina acest an în spatele rivalei din capitală. Madrilenii au jucat excelent în prima repriză, pe care au început-o în forţă. Şutul superb expediat de Marcelo a nimerit transversala. După opt minute, Modric a deschis scorul. Mijlocaşul de 35 de ani a marcat primul său gol cu capul, în 364 de meciuri disputate pentru los blancos. Actul secund nu a semănat deloc cu primul. Carvajal a faultat în careu şi a comis penalty, iar Fidel a restabilit egalitatea. Carvajal a avut ocazia să se revanşeze, dar Badia a intervenit incredibil, iar Elche - Real Madrid s-a încheiat 1 la 1.

Atletico Madrid va încheia anul în poziţia de lider, după ce a bifat a treia victorie consecutivă în La Liga. La meciul 500 al lui Simeone pe bancă, Atletico a învins-o cu 1-0 pe Getafe. Luis Suarez a marcat singurul gol al meciului la mijlocul primei reprize şi a ajuns la opt reuşite în 11 meciuri de campionat pentru madrileni.

A fost o bătălie în toată regula în partida dintre Granada şi Valencia. Centralul Manuel Vega a arătat nu mai puţin de şapte cartonaşe galbene şi a dictat trei eliminări. Liliecii au marcat primii, prin Gameiro. Kenedy a egalat cu noroc dintr-o lovitură liberă, chiar înaintea pauzei. Primul jucător care a părăsit terenul mai devreme a fost Jasos. După nici trei minute, Guedes l-a înjurat pe arbitru, iar Valencia a rămas în doar nouă jucători. Duarte de la Granada a fost şi el eliminat cu un sfert de oră înainte de final. Gazdele au lovit decisiv în minutul 88. La 38 de ani, veteranul Molina i-a adus victoria Granadei cu 2 la 1.

Celta Vigo a trecut la limită de Huesca şi a bifat a cincea victorie din ultimele şase meciuri. Iago Aspas a fost eroul galicienilor cu un gol şi un assist. După ce i-a pasat decisiv lui Nolito în prima repriză, veteranul lui Celta şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor şi a ajuns la nouă goluri stagionale. Huesca nu a dus lipsă de ocazii pentru a întoarce meciul. Bara i-a salvat pe galicieni, iar după numai cinci minute, Blanco a scos incredibil de sub transversală. Până la urmă, Seoane a reuşit să marcheze, dar a fost prea târziu, iar Celta - Huesca s-a terminat 2-1.

Afla mai multe despre: real madridla ligabarcelona 

viewscnt
Articole similare