Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid s-a calificat în finala Supercupei Spaniei. Echipa lui Ancelotti s-a impus la loviturile de departajare în faţa Valenciei

Real Madrid s-a calificat în finala Supercupei Spaniei. Echipa lui Ancelotti s-a impus la loviturile de departajare în faţa Valenciei

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid s-a calificat în finala Supercupei Spaniei după ce a învins-o, la loviturile de departajare, scor 4-3, pe Valencia, în semifinale. După 120 de minute, scorul a fost egal, 1-1.

Pe stadionul King Fahd, din Riad, Arabia Saudită, Real a deschis scorul dintr-un penalty transformat de Benzema, în minutul 39, după ce tot francezul fusese faultat în careu de către elveţianul Eray Cömert.

Valencia a egalat rapid, chiar în startul reprizei secunde, prin Samuel Lino (minutul 46). Acesta a fost scorul care a rămas pe tabela de marcaj până la finalul celor 90 de minute regulamentare, dar şi în cele două reprize de prelungiri.

S-a ajuns la lovituri de departajare, acolo unde madrilenii au înscris prin Benzema, Modric, Kroos şi Asensio, iar Valencia a marcat prin Cavani, Ilaix Moriba şi Guillamon. A ratat, pentru Valencia, Gaya, al cărui şut a fost apărat de Courtois, iar Real Madrid s-a calificat în finala Supercupei Spaniei.

În cealaltă semifinală se întâlnesc, joi, tot la Riad, Betis Sevilla şi FC Barcelona.

Finala va avea loc duminică, de asemenea la Riad.

Afla mai multe despre: real madrid 

viewscnt
Articole similare