You are here:

Real Madrid sărbătoreşte titlul de campioană a Spaniei. Fanii cer aducerea lui Mbappe şi vor ca Vinicius să câştige Balonul de Aur | VIDEO

Real Madrid sărbătoreşte titlul de campioană a Spaniei. Fanii cer aducerea lui Mbappe şi vor ca Vinicius să câştige Balonul de Aur | VIDEO
Comentarii

Mii de persoane sărbătoresc pe străzile Madridului câştigarea celui de-al 36-lea titlu de campioană a Spaniei de către echipa Real Madrid.

Mai întâi la Valdebebas, centrul lor de antrenament, şi apoi pe străzile Madridului, jucătoriii au fost înconjuraţi de o mulţime de fani.

De la balconul Primăriei madrilene, antrenorul Carlo Ancelotti a cântat alături de fani.

 "Vom cânta cel mai frumos cântec din lume. Hala Madrid şi nimic mai mult", a spus Ancelotti.

Fanii au cerut aducerea atacantului francez Kylian Mbappe, l-au lăudat pe Vinicius, care merită Balonul de Aur, dar au cerut şi ca Luka Modrici să rămână la echipă.

Echipa a ajuns la Plaza Cibeles, unde a ieşti din autocarul descoperit, jucătorii au dansat şi au cântat alături de fani.  Punctul culminant a fost atunci când căpitanul Nacho a aşezat o eşarfă şi un steag al Real Madrid pe statuia zeiţei şi a ridicat trofeul de pe vârful Cibeles.

La 1 iunie, Real Madrid va avea ocazia de a adăuga un al 15-lea titlu de Liga Campionilor în palmaresul său, finala urmând să se joace împotriva Borussiei Dortmund.

Afla mai multe despre: real madridreal madrid campioana spania 

viewscnt
Articole similare