Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid se luptă cu FC Barcelona pentru transferul unui star din naţionala Spaniei

Real Madrid se luptă cu FC Barcelona pentru transferul unui star din naţionala Spaniei

Real Madrid

Comentarii

Giganţii din LaLiga, campionat care se vede în fiecare weekend la Telekom Sport, au pus ochii pe cel mai nou star din naţionala iberică. Real Madrid şi Barcelona se luptă pentru unul dintre jucătorii care au triumfat în vară, la Campionatul European U21, iar care acum şi-a făcut loc în prima reprezentativă.

Fabian Ruiz (23 de ani) joacă la Napoli şi a adunat deja şase selecţii şi un gol pentru "Furia Roja", iar presa din Italia scrie există interes serios din partea celor mai galonate cluburi din Spania. 

Jurnaliştii italieni de la Corriere dello Sport susţin că Real Madrid are un avantaj în faţa rivalei de moarte din campionat în ceea ce priveşte transferul lui Ruiz. Potrivit informaţiilor prezentate de publicaţia din "cizmă", şefii clubului Merengue deja au început discuţiile de principiu cu anturajul fotbalistului. 

  • 60 de milioane de euro este cota lui Fabian Ruiz
  • Opt goluri şi cinci assist-uri a reuşit spaniolul în 57 de meciuri pentru Napoli 

Fabian Ruiz a fost o adevărată senzaţie la Napoli de când a venit de la Betis Sevilla, în 2018, pentru 18 milioane de euro. Mijlocaşul central este un produs al clubului andaluz. 

Afla mai multe despre: fabian ruizreal madridbarcelona 

viewscnt
Articole similare