Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid şi-a ales ”galacticul”. Florentino Perez plăteşte 190 de milioane de euro pentru el. Care e rolul lui Cristiano în tranzacţie

Real Madrid şi-a ales ”galacticul”. Florentino Perez plăteşte 190 de milioane de euro pentru el. Care e rolul lui Cristiano în tranzacţie

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid nu a inclus cele 115 milioane de euro plătite de Juventus Torino pentru Cristiano Ronaldo în contabilitatea sezonului 2017-2018. Presa spaniolă explică metoda aleasă de club: suma reprezintă o parte dintre banii pe care Los Blanco îi vor plăti pentru viitorul galactic.

În birourile de pe Santiago Bernabeu, şefii merengue sunt convinşi că nu vor putea să aducă un galactic în ianuarie. În schimb, în vară, Florentino Perez vrea să fie pregătit pentru a-l transfera pe primul super jucător care vine la Madrid după era Ronaldo.

Belgianul Eden Hazard este alesul Realului, iar mai marele blanco este gata să livreze 190 de milioane de euro spre Londra. 115 milioane sunt asigurate de Juventus, care a plătit această sumă pentru a-l transfera pe legendarul fotbalist portughez. Restul de bani se vor împărţi în urma negocierilor astfel. Fie Real Madrid achită în bani diferenţa fie îl va include în operaţiune şi pe Mateo Kovacic, fotbalist împrumutat deocamdată pe Stamford Bridge.

Un rol important îl are şi Eden Hazard. Belgianul vrea cu orice preţ la Madrid şi nu şi-a prelungit încă acordul cu Chelsea. Altfel poate discuta Real Madrid pentru un jucător care intră în ultimul an de contract în Anglia şi care îşi doreşte să se transfere pe Santiago Bernabeu.

Realului îi convine varianta de a plăti 115 milioane de euro plus Mateo Kovacic scrie OK Diario, dar dacă Hazard nu prelungeşte, discuţiile s-ar putea limita la o sumă mai mică. 

Afla mai multe despre: eden hazardreal madridflorentino perezchelseacristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare