Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid şi-a prezentat echipamentul pentru noul sezon. Cât costă cel mai ieftin tricou cu noul design

Real Madrid şi-a prezentat echipamentul pentru noul sezon. Cât costă cel mai ieftin tricou cu noul design

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid şi-a prezentat oficial echipamentul cu care va evolua pe teren propriu în sezonul 2023/2024.

Produse de compania Adidas, cu care Real Madrid are un contract valabil până în 2028, noile tricouri sunt albe, culoarea tradiţională a grupării de pe Santiago Bernabeu, cu câteva detalii care le diferenţiază de cele din sezoanele anterioare.

Astfel, cele trei dungi ale mărcii Adidas, vizibile pe umeri, sunt de culoare aurie, în timp ce gulerul şi partea inferioară a mânecilor sunt înconjurate de o dungă neagră şi de o alta aurie.

Şorturile sunt, la rândul lor, albe, cu câte trei dungi aurii pe părţile laterale.

Pentru prezentarea noului echipament, clubul madrilen a apelat la portarul Thibaut Courtois şi jucătorii Eduardo Camavinga, Fede Valverde, David Alaba, Vinicius Junior şi Nacho Fernandez. Modelul feminin este prezentat de jucătoarele Kenti Robles şi Olga Carmona.

Potrivit cotidianului Marca, noile tricouri sunt puse deja în vânzare la magazinul oficial al clubului Real Madrid. Modelul "Camiseta Authentic" pleacă de la un preţ de 150 de euro, în timp ce "Camiseta Hombre Primera Equipacion Blanca" este disponibil de la 100 de euro, acelaşi preţ având şi tricoul de portar, de culoare verde.

Afla mai multe despre: real madridalabavinicius 

viewscnt
Articole similare