adplus-dvertising
You are here:

Real Madrid vrea să inaugureze noua arenă Santiago Bernabeu cu un ultim duel Nadal-Federer

Real Madrid vrea să inaugureze noua arenă Santiago Bernabeu cu un ultim duel Nadal-Federer

Real Madrid

Comentarii

Echipa spaniolă de fotbal Real Madrid ar dori să îşi inaugureze noua arenă Santiago Bernabeu organizând un ultim duel între jucătorii de tenis Rafael Nadal şi Roger Federer, a anunţat sâmbătă ESPN.

Ştirea a fost confirmată şi de cotidianul madrilen AS, care a mai scris că gruparea din capitala Spaniei se pregăteşte să îi contacteze pe cei doi tenismeni, pentru a discuta cât de fezabil este acest proiect.

Stadionul Santiago Bernabeu, la a cărui renovare se lucrează în momentul de faţă, va fi inaugurat, conform prevederilor actuale, în primăvara anului 2023.

Jucătorul spaniol de tenis Rafael Nadal este suporter al echipei Real Madrid.

Roger Federer se retrage din tenis! Anunţul făcut de elveţian: ”Am 41 de ani, a venit timpul să îmi închei cariera”

În urma unei cariere ilustre, în care a disputat peste 1500 de meciuri oficiale şi a câştigat 103 titluri la single, 20 de grand slam, Roger Federer (41 de ani) a luat decizia de a se retrage. Elveţianul a făcut anunţul pe reţelele de socializare.

Joi, lumea tenisului a primit o veste cu adevărat tristă. Unul dintre cei mai mari jucători din toate timpurile, Roger Federer, şi-a anunţat retragerea.

Elveţianul a fost măcinat de accidentări în ultimii ani, iar, recunoscând că a ajuns la o vârstă înaintată pentru un sportiv, fostul număr 1 ATP a luat decizia de a îşi agăţa racheta în cui.

Prin intermediul unui mesaj pe reţelele de socializare, Federer şi-a motivat alegerea şi a mulţumit tuturor celor care i-au fost alături de-a lungul anilor.

Tenismenul de 41 de ani a mai dezvăluit că ultima competiţie la care va participa în cariera sa va fi Cupa Laver, care va avea loc la Londra săptămâna viitoare.

Turneul va începe pe 23 septembrie şi se va încheia pe 25.

”Din toate cadourile pe care mi le-a oferit tenisul de-a lungul anilor, cele mai frumoase, fără dubiu, au fost oamenii pe care i-am cunoscut, prietenii mei, adversarii mei şi majoritatea fanilor, care dau viaţă acestui sport.

Azi, vreau să împart o veste cu voi. Cum mulţi ştiţi deja, în ultimii trei ani am întâmpinat multe dificultăţi, accidentări şi operaţii. Am muncit mult să revin la 100%, dar îmi ştiu limitele, iar mesajele pe care mi le-a transmis corpul meu în ultima vreme au fost clare.

Am 41 de ani. Am jucat peste 1500 de meciuri, pe o perioadă de peste 24 de ani. Tenisul a fost mai generos cu mine decât mi-aş fi putut imagine şi acum trebuie să recunosc că a venit momentul să îmi închei cariera.

Cupa Laver din Londra, de săptămâna viitoare, va fi ultimul meu eveniment ATP. [...] Vreau să vă mulţumesc din adâncul inimii mele tuturor”, se arată în mesajul postat de Federer.

viewscnt
Articole similare