Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid vrea să transfere de la Galatasaray! Discuţii pentru ”cel mai bun străin de la Hagi încoace”

Real Madrid vrea să transfere de la Galatasaray! Discuţii pentru ”cel mai bun străin de la Hagi încoace”
Comentarii

Real Madrid are mare nevoie de atacant după plecarea lui Karim Benzema, iar Carlo Ancelotti nu mai are răbdare până în vară, când ar trebui să vină Kylian Mbappe.

Fără ”Balonul de Aur” din 2022, Karim Benzema, Real Madrid a rămas doar într-un singur atacant de careu - Joselu - plus extremele Vinicius Junior şi Rodrygo, care au fost reprofilate la nevoie, pentru zona de centru.

Real Madrid îl vrea pe Mauro Icardi

Cum randamentul lui Joselu nu este tocmai unul bun, iar brazilienii nu se simt comozi în această zonă a terenului, ”Don” Carlo a cerut încă un atacant, încă din această iarnă.

Presa internaţională anunţă că oficialii madrileni au luat contact, deja, cu agenţii lui Mauro Icardi, iar discuţiile sunt foarte înaintate.

Real Madrid nu a făcut, încă, o ofertă celor de la Galatasaray, însă acest aspect ar urma să fie pus la punct după ce are siguranţa că Icardi îşi doreşte să se transfere în Spania. Există, totuşi, discuţii între cele două cluburi.

Sunt la Madrid chiar acum (n.r. - vineri). Real Madrid nu a făcut nicio ofertă pentru Icardi. Nu a făcut încă o ofertă oficială. Dar vorbim cu responsabilii clubului. Voi merge la Istanbul să mă întâlnesc cu Erden Timur. Voi urmări meciul dintre Galatasaray şi Manchester United, din Liga Campionilor, de miercuri.

Desigur, voi petrece timp şi cu Mauro. Nu pot spune altceva deocamdată”, a declarat Elio Letterio Pino, agentul lui Mauro Icardi.

Argentinianul Mauro Icardi joacă la Galatasaray din toamna lui 2022. Iniţial, a sosit sub formă de împrumut de la PSG, apoi, în vara lui 2023, a fost transferat definitiv de turci, pentru 10.000.000 de euro.

Într-un timp relativ scurt, Mauro Icardi a devenit idol la Istanbul. A marcat 38 de goluri în 46 de meciuri, cu o medie excelentă de 0,82 goluri pe meci.

  • Argentinianul Mauro Icardi este considerat de către fanii celor de la Galatasaray cel mai valoros jucător străin care a evoluat pentru echipa lor, de la Gheorghe Hagi încoace.

Presa internaţională anunţă că Real Madrid ar urma să plătească aproximativ 20.000.000 de euro celor de la Galatasaray, pentru Icardi, însă turcii vor fi nevoiţi să redirecţioneze o parte din bani către PSG.

Afla mai multe despre: hagiicardireal madridgalatasaray 

viewscnt
Articole similare