Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Realitatea din Liga 1 dezvăluită de un antrenor: ”Jucătorii nu au repere, distanţe” Cum vor decurge meciurile la reluarea sezonului

Realitatea din Liga 1 dezvăluită de un antrenor: ”Jucătorii nu au repere, distanţe” Cum vor decurge meciurile la reluarea sezonului

Superliga

Comentarii

Antrenorul Academicii Clinceni, Ilie Poenaru, a explicat pentru Telekom Sport, situaţia incomodă în care se află antrenorii din prima ligă, după pandemia de coronavirus şi pauza forţată de la nivelul primei ligi de fotbal.

”Nu ne antrenăm în condiţiile care le dorim, din păcate. Facem grupe de patru, dar depinde şi de câţi jucători ai. Încă nu ne-au venit doi-trei jucători din cei străini, încă nu am reuşit să îi aducem, întâmpină probleme foarte mari. Nu vin din zone roşii, cu probleme” a explicat antrenorul vizat de Gigi Becali, pe viitor, pentru a prelua FCSB.

Poenaru explică situaţia delicată în care se află majoritatea antrenorilor din prima ligă, după pauza forţată provocată de pandemia de coronavirus: ”Noi sperăm să nu mai urmeze acea perioadă de carantină pentru că ei au făcut test la ei în ţară, vor face test şi aici şi chiar dacă rămân într-o carantină, măcar să îi lase să se antreneze. Din ce am înţeles nu am voie nici măcar un meci amical, jucătorii nu au repere, distanţe. Săptămâna viitoare măcar, după ce repetăm al doilea test şi ieşim bine, nu ni se dă voie să prindem măcar două săptămâni jumătate în care să lucrăm în grupuri mari sau cu toţi la un loc, acest campionat este un eşec total”

”Să fim lăsaţi să jucăm măcar un amical!”

Cum va arăta fotbalul în Liga 1, odată ce se va relua? ”E greu să păstrezi distanţa. Sunt nişte automatisme, sunt nişte reflexe pe care nu le poţi scoate în două, trei săptămâni sau o lună de zile. Nu ai cum să faci asta. Vă spun, primele 5-10 minute, probabil aşa se va întâmpla cel puţin în prima, a doua etapă, primele zece minute vor fi de tatonare, de aşteptare, să vedem ei cum sunt, noi cum suntem, ce facem, cum facem, cum îi abordăm. După care o să joace, vă daţi seama”

”Mi-au lipsit antrenamentele, mi-au lipsit jucătorii, pentru că formăm un grup frumos aici. Am un grup bun, un grup de caractere, asta şi dovadă rezultatele pe care le-am avut. Puteau fi şi mai bune,  dar am făcut-o prin prisma grupului. Ei mi-au lipsit destul de mult. Dar în acelaşi timp m-am bucurat, pentru că nu am stat niciodată atât de mult cu familia. Noi vom face tot ce e posibil, tot ce ţine de noi ca să arătăm foarte bine şi să facem spectacol. Dar sunt foarte multe semne de întrebare dacă putem să ajungem la nivelul ăsta. V-am spus, avem nevoie de minim trei săptămâni ca să lucrăm în grup şi cel puţin un meci amical să fim lăsaţi să-l jucăm” a mai spus Ilie Poenaru, în exclusivitate, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: ilie poenaruacademica clinceni 

viewscnt
Articole similare