Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rebranding la FC Botoşani! În aşteptarea investitorilor germani la echipă, Valeriu Iftime a decis schimbarea logo-ului | FOTO

Rebranding la FC Botoşani! În aşteptarea investitorilor germani la echipă, Valeriu Iftime a decis schimbarea logo-ului | FOTOgalerie foto

FC Botoșani

Comentarii

Finanţatorul lui FC Botoşani, a făcut ce a promis la echipa din Moldova, care trece printr-o acţiune de rebranding.

FC Botoşani, cu o nouă identitate vizuală şi cu un nou logo

Revelaţia din campionat din urmă cu câteva sezoane s-a înscris pe lista schimbărilor din această vară. FC Botoşani a prezentat noile echipamente, noul logo, dar şi noul sponsor tehnic. 

Într-un eveniment care a avut loc în oraş, Valeriu Iftime a fost printre persoanele aflate pe scenă. În cadrul acţiunii, fanilor le-au fost dezvăluite schimbările de la echipă, printre care şi noul logo. 

De altfel, Valeriu Iftime a anunţat recent că acţiunea de rabranding va avea loc după cantonamentul echipei. În cadrul aceleiaşi intervenţii, afaceristul a susţinut că un grup de investitori germani s-a interesat pentru a cumpăra clubul, dar s-a lovit de forma de organizare de la FC Botoşani. 

"Ideea de a ieşi din fotbal o am de un an şi ceva. Acum am o problemă, trebuie să transform clubul în societate pe acţiuni. Aici este o chestiune juridică. Dacă reuşesc să fac asta, mi-e mai uşor să vând. 

Am nişte propuneri, nişte discuţii cu anumiţi investitori din Germania. Ei vor să vină la masă, să ne punem la discuţii. Dacă le spun că suntem asociaţie non-profit, nu o să înţeleagă nimic. Dacă voi rezolva chestiunea juridică, voi căuta investitori. Cam ăsta e planul. Între timp, clubul trebuie să fie echilibrat", declara Valeriu Iftime, la PlaySport Live, în urmă cu două săptămâni. 

FC Botoşani a terminat pe locul secund play-out-ul Ligii 1, ediţia 2021-2022, iar moldovenii atacă play-off-ul în Superligă cu noul tehnician, Mihai Teja. 

Afla mai multe despre: fc botosanilogo fc botosani 

viewscnt
Articole similare