Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Recep Erdogan, preşedintele Turciei, l-a întrebat pe Klaus Iohannis despre Gică Hagi. Răspunsul dat de preşedintele nostru

Recep Erdogan, preşedintele Turciei, l-a întrebat pe Klaus Iohannis despre Gică Hagi. Răspunsul dat de preşedintele nostru

Diverse

Comentarii

Gică Hagi este considerat un adevărat simbol în Turcia.

Fostul decar al României a jucat la Galatasaray în perioada 1996-2000 şi a scris istorie cu echipa din Turcia. A fost cea mai prolifică perioadă din istoria lui Galatasaray. Clubul din Istanbul a cucerit atunci Cupa UEFA (2000) şi Supercupa Europei (2000).

Preşedintele României, Klaus Iohannis, s-a întâlnit joi în cadrul Summitului NATO de la Madrid, cu preşedintele Turciei, Recep Erdogan. Cei doi au adus în vedere relaţia apropiată pe care cele două ţări o au.

Potrivit unor surse oficiale, care sunt citate de TVR, Erdogan l-a întrebat pe Klaus Iohannis despre Gică Hagi. Regele este foarte respectat în Turcia şi este iubit de suporterii lui Galatasaray. Preşedintele român a dezvăluit că Hagi se ocupă în ţară de clubul lui şi promovează tineri jucători. 

Cât mai are de aşteptat Gică Hagi pentru visul său de la Farul Constanţa

Gică Hagi a oferit ultimele detalii din jurul Farului Constanţa, de pe terenul Campo Verde, din Ghimbav. Fostul decar al naţionalei a vorbit despre Gabi Torje şi echipa sa şi a oferit un termen pentru noul stadion din Constanţa, pe care-l aşteaptă din partea autorităţilor.

”Torje uşor, uşor o să revină la cine era înainte. Îl cunosc bine şi sper să ne ajute. Pleacă unii, vin alţii, nu e uşor la noi, e greu. Piaţa, cât e deschisă, de ce nu? Să arătăm mai bine. Pot fi ieşiri, plecări, ieşiri sau veniri. În perioada de vară toată lumea face bine. Se pare că toată lumea la început o să facă bine. 

Fotbalul e costisitor, oamenii cu bani trebuie să vină la fotbal. Şi dacă o să avem bani, o să ajungem să facem performanţe”, a declarat Gică Hagi

Cât despre stadionul pe care autorităţile l-au promis în Constanţa, "Regele" a dat un termen: ”Doi ani, trei ani şi sperăm să vină aprobarea de la Bucureşti să se facă”, a adăugat acţionarul clubului de la malul mării. 

Gică Hagi a oferit detalii şi despre Ianis Hagi, care se recuperează după accidentarea gravă care-l ţine departe de teren pentru luni bune. ”E în perioada a doua, a trecut de 50%, a ieşit pe teren, se simte bine şi e încrezător şi fericit”, a încheiat "Regele". 

Afla mai multe despre: hagi-edogan-klaus iohannis 

viewscnt
Articole similare