You are here:

Recomandările lui Adrian Ilie pentru Săptămâna de Pariuri

Recomandările lui Adrian Ilie pentru Săptămâna de Pariuri

Pariuri sportive

Comentarii

Adrian Ilie, membru al Generaţiei de Aur şi influencer SuperSocial, revine în forţă cu „Săptămâna de Pariuri”, aducând cinci recomandări pentru perioada 5 – 9 august. „Cobra” a pregătit o selecţie variată de meciuri din SuperLiga României, Liga Campionilor şi America de Sud.

Vezi recomandările lui Adrian Ilie şi urmăreşte-l în SuperSocial!

Rapid – Sepsi

Rapid – Sepsi este meciul epilog al rundei cu numărul patru din SuperLiga României şi poate marca prima victorie a sezonului pentru Rapid. Însă Sepsi nu este o echipă uşor de învins, în special când joacă în deplasare cu Rapid.

Formaţia covăsneană a plecat neînvinsă de la ultimele trei deplasări de pe Superbet Arena – Giuleşti, chiar reuşind să câştige meciul disputat în acest an, în play-off. 

Super Oferta pentru Rapid – Sepsi!

Sparta Praga – FCSB

FCSB îşi continuă aventura în preliminariile Ligii Campionilor, după ce săptămâna trecută a reuşit să o elimine şi pe Maccabi Tel Aviv. Următoarea adversară a campioanei României este Sparta Praga, echipă care a eliminat-o pe Shamrock Rovers în turul precedent.
Spre deosebire de FCSB, care şi-a amânat meciul din SuperLigă, Sparta a jucat în runda a treia din Cehia şi a câştigat cu 2-0 derby-ul local cu Dukla Praga.

Cu un istoric favorabil în faţa echipei cehe, FCSB speră la o nouă victorie. Ultima întâlnire dintre cele două echipe, din sezonul 2016-2017, s-a încheiat cu calificarea roş-albaştrilor. Va reuşi FCSB să repete performanţa?

Super Oferta pentru Sparta Praga – FCSB

Mijlocul săptămânii ne trimite în Islanda, acolo unde Adrian Ilie a pus ochii pe meciul dintre Vestri şi Akranes, partidă din etapa a 17-a. Vestri este ocupanta ultimului loc (locul 12), în timp ce oaspeţii de la Akranes se luptă în prima jumătate a clasamentului, chiar dacă nu au mai reuşit să câştige în ultimele trei etape.

Joi dimineaţă sunt meciuri importante în Cupa Braziliei, iar recomandarea „Cobrei” este duelul dintre Bahia şi Botafogo. Meciul tur s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, astfel că nimic nu este decis.

În cele din urmă, recomandarea de vineri este chiar primul meci al noului sezon din liga Portugaliei. Campioana Sporting joacă pe teren propriu împotriva celor de la Rio Ave, venind după thriller-ul din Supercupă. Sporting a condus-o cu 3-0 pe FC Porto, însă s-a văzut egalată, iar Porto a câştigat, în cele din urmă, în extra-time.

Afla mai multe despre: pariuri 

viewscnt
Articole similare