You are here:

Recordul lui Gică Hagi este aproape să cadă! Galatasaray a făcut spectacol, iar Mauro Icardi este la un pas să devină legenda ”Cim-Bom”

Recordul lui Gică Hagi este aproape să cadă! Galatasaray a făcut spectacol, iar Mauro Icardi este la un pas să devină legenda ”Cim-Bom”

Fotbal internațional

Comentarii

Galatasaray şi Elfsborg au făcut spectacol în primul meci al runei a treia din Europa League.

Pe Rams Park, Galatasaray a început meciul ca din tun, iar la pauză scorul era 3-0 în favoarea ”Cim-Bom”, după ce Icardi, Petterson (autogol) şi Yilmaz au trimis mingea în poartă.

Suedezii au ieşit montaţi de la vestiare, iar în minutul 65 tabela arăta 3-2 pentru Galatasaray, după reuşitele lui Hult şi Baidoo.

Yunus Akgun a făcut 4-2 pentru turci, dar Elfsborg a mai marcat o dată în prelungiri.

Nu a fost suficient pentru suedezi, iar Galatasaray a urcat pe primul loc în Europa League, cel puţin pentru moment, cu şapte puncte după trei jocuri.

Icardi, idol la Istanbul. Argentinianul este aproape să-i întreacă recordul lui Hagi

Graţie reuşitei din meciul cu Elfsborg, Mauro Icardi a ajuns la 61 de reuşite în tricoul lui Galatasaray şi este la 11 goluri distanţă de Gică Hagi (72 de goluri), care este cel mai prolific marcator străin din istoria ”Cim-Bom”.

Cel mai probabil, Icardi îi va depăşi recordul ”Regelui” în acest sezon, dată fiind forma de excepţie pe care o traversează fostul atacant al lui Internazionale Milano.

Mauro Icardi a sosit la Galatasaray în vara anului 2022 şi a câştigat două titluri de campion şi o Supercupă a Turciei.

Afla mai multe despre: galatasaray 

viewscnt
Articole similare