Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Mircea Lucescu după ce Beşiktaş a instalat un alt antrenor

Reacţia lui Mircea Lucescu după ce Beşiktaş a instalat un alt antrenor

Fotbal

Comentarii

Beşiktaş Istanbul a anunţat, duminică, numele noului antrenor principal.

Reputatul tehnician român Mircea Lucescu (78 de ani) s-a aflat în negocieri avansate cu turcii de la Beşiktaş Istanbul, însă a trebuit să refuze propunerea.

Mircea Lucescu a refuzat

”Il Luce” nu a fost de acord să preia echipa din mers, de la mijlocul campionatului, ci ar fi fost mai tentat să o preia pe Beşiktaş la startul sezonului viitor.

Conducerea celor de la Beşiktaş nu a fost de acord, aşa că a trebuit să se reorienteze rapid.

Am refuzat pentru că nu vreau să-i iau decât la început de campionat, nu intru în mijlocul lui, pentru că nu se ştie niciodată. Mă întorc cu alte probleme după”, a declarat Mircea Lucescu, pentru as.ro.

Fernando Santos, noul antrenor al celor de la Beşiktaş

În consecinţă, ”Vulturii” au decis să-l numească pe portughezul Fernando Santos (69 de ani) în funcţia de antrenor principal al echipei.

Este vorba despre antrenorul care, alături de Cristiano Ronaldo, a condus Portugalia către câştigarea Campionatului European din 2016 şi Liga Naţiunilor 2019.

 

  • A fost ales cel mai bun antrenor din lume în 2016 şi 2019.
  • Relaţia dintre Cristiano Ronaldo şi Fernando Santos s-a distrus iremediabil la Cupa Mondială din Qatar 2022, când antrenorul a decis să-l ţină pe bancă în mai multe partide pe atacantul lusitan.

Fernando Santos era liber de contract după ce a fost eliberat din funcţia de selecţioner al Poloniei, unde a rezistat doar nouă luni!

Afla mai multe despre: mircea lucescufernando santosbesiktas 

viewscnt
Articole similare