Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Recuperare importantă pentru play-off. Reagy Ofosu revine pe gazon după aproape trei luni

Recuperare importantă pentru play-off. Reagy Ofosu revine pe gazon după aproape trei luni

Superliga

Comentarii

Craiova s-a calificat în play-off şi are şanse reale la titlu.

Marinos Ouzonudis, antrenorul oltenilor, a anunţat că revine în lot Reagy Ofosu.

Jucătorul revine pe gazon după aproape trei luni de zile de recuperare. Ofosu a suferit o ruptură musculară la sfârşitul lunii ianuarie.

„Ofosu a început să se antreneze cu echipa. Dar trebuie să fim atenţi cu el. Depinde de el în acest moment. Normal că noi avem nevoie de toţi jucătorii, dar trebuie să avem grijă de jucătorii care revin după o astfel de accidentare", a adăugat tehnicianul Marinos Ouzounidis.

Craiova - Sepsi, sâmbătă

Universitatea Craiova îşi începe drumul în play-off împotriva lui Sepsi. Meciul este programat sâmbătă de la ora 20:30 şi va fi în direct pe Telekom Sport şi telekomsport.ro.

Ouzounidis a prefaţat duelul cu Sepsi într-o conferinţă de presă premergătoare partidei de mâine.

„Sepsi este o echipă bună, atletică, bine organizată. Va fi greu pentru noi, va trebui să muncim. Pentru a câştiga trebuie să dăm tot ce avem mai bun. Ei joacă foarte bine defensiv, sunt foarte buni la dueluri... ceea ce înseamnă că trebuie să avem răbdare. E important să jucăm rapid, să speculăm spaţiile libere.

„Nu va fi uşor să o batem pe Sepsi”

Însă pentru mine contează să ne facem jocul nostru. Apoi trebuie să fim mai concentraţi în faţa porţii, pentru că e important ca atunci când ne creăm ocazii să le fructificăm. Nu va fi uşor să o batem pe Sepsi, dar vom încerca", a afirmat Marinos Ouzounidis.

„Este o perioadă cu multe meciuri, dar prefer aşa decât să fi fost deja eliminaţi din Cupa României. Avem nevoie de toţi jucătorii pentru a putea face şi rotaţii. Este important să începem cu dreptul play-off-ul. Toate echipele din play-off sunt foarte bune.

Niciun meci nu va fi uşor. Poţi să câştigi toate meciurile aşa cum poţi să le pierzi pe toate. Nu ştii niciodată ce se poate întâmpla",
a explicat antrenorul grec.

Afla mai multe despre: craiovareagy ofosuplay-off 

viewscnt
Articole similare