You are here:

Rednic a intrat cu "talpa" la Dică, dar a gafat! "Numai în România se poate întâmpla aşa ceva!" Ce nu ştia dinamovistul

Rednic a intrat cu "talpa" la Dică, dar a gafat! "Numai în România se poate întâmpla aşa ceva!" Ce nu ştia dinamovistul

Superliga

Comentarii

Apropierea derby-ului încinge spiritele în cele două tabere, iar Mircea Rednic a comentat din nou situaţia lui Dică, după aluziile făcute în momentul instalării la Dinamo.

Rednic spune că nu a contestat niciodată calităţile omologului său de pe banca FCSB, dar a ţinut să evidenţeze faptul că Dică nu are licenţă de antrenor. Totuşi, tehnicianul lui Dinamo nu era pus la punct cu ultimele informaţii în ceea ce îl priveşte pe fostul atacant al Stelei, care şi-a luat licenţa PRO la începutul acestui sezon.

  • Dinamo - FCSB e LIVE pe Telekom Sport 1, duminică, de la 21:00

Rednic spune că nu există deocamdată termen de comparaţie între actualul antrenor al roş-albaştrilor şi Cosmin Olăroiu, tehnician care a antrenat echipa lui Becali în perioada 2006-2007, când Rednic a devenit campion cu Dinamo.

"Niciodată nu am spus (n.r. că Dică nu e antrenor). În primul rând nu are licenţă. Numai la noi, în România, se poate întâmpla ca o echipă să aibă un antrenor fără licenţă!

Eu niciodată nu am contestat că nu e antrenor. Când am spus de Olăroiu, nu poţi să îl compari pe Dică cu Olăroiu. Oli, după părerea mea, e unul dintre cei mai buni antrenori care a trecut pe la Steaua"
, a declarat Mircea Rednic

Legat de partida cu FCSB, Rednic spune că se teme de individualităţile din lotul roş-albaştrilor şi că o victorie ar reprezenta un veritabil balon de oxigen în cursa de urmărire a echipelor clasate pe poziţii de play-off în acest moment.

"Au şi evoluţii bune, şi evoluţii mai puţin bune, dar şi atunci câştigă. Înseamnă că au echipă bună, nu ştiu dacă echipă, dar au jucători buni, talentaţi, care pot să facă diferenţa. [...]

Vă daţi seama, cu 3 puncte câştigate am ajunge la 19 puncte. Îmi doresc ca să fim la maxim 3 puncte de locul 6 când se termină ultimul meci din acest an
", spune Rednic.

 

Urmărim împreună declaraţiile date de Mircea Rednic înaintea derby-ului cu FCSB. Antrenorul dinamoviştilor vinde bilete pentru partida de duminică

Posted by Telekom Sport Romania on Wednesday, November 7, 2018

Afla mai multe despre: dicarednicdinamofcsb 

viewscnt
Articole similare