Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rednic îi atrage atenţia lui Târnovanu: ”Dacă pentru el cea mai mare performanţă e să ajungă la FCSB...” Mesaj şi pentru Viitorul: ”Să respectăm competiţia!”

Rednic îi atrage atenţia lui Târnovanu: ”Dacă pentru el cea mai mare performanţă e să ajungă la FCSB...” Mesaj şi pentru Viitorul: ”Să respectăm competiţia!”

CSM Poli Iași

Comentarii

Academica Clinceni a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Poli Iaşi, în etapa a IV-a play-out-ului Ligii I.

După meci, Mircea Rednic, antrenorul formaţiei Poli Iaşi a avut cuvinte de laudă pentru portarul oaspeţilor, Vâlceanu: ”Am început bine repriza a doua şi ne-am dominat adversarul, dar pe un contraatac...a fost nu ştiu ce, un şut, o pasă...nici nu mi-am dat seama. E greu şi pentru băieţi, le-am zis să uite cât mai repede acest meci. Fotbalul se joacă pe goluri, iar ei au avut un portar foarte bun, care etapa trecută nu a apărat. Cred că dacă Academica a câştigat a făcut-o datorită lui” a declarat Rednic.

În schimb, Rednic i-a atras atenţia puştiului din poarta ieşenilor, portarul Târnovanu, viitor jucător la FCSB: ”Târnovanu trebuie să înţeleagă că dacă nu joacă la noi, nu va reuşi. Dacă pentru el cea mai mare performanţă e să ajungă la FCSB, îi va fi greu. Nu avem ce facem, mergem mai departe. Trebuie să pregătim foarte bine aceste meciuri care urmează. Nu e cel mai greu moment, am trecut prin ceva similar şi la Mouscron. Vom reuşi, am încredere”

Rednic a vorbit din nou şi despre partida dintre Chindia şi Viitorul Constanţa, meci considerat suspect de oficialii moldovenilor: ”Nu vreau să vorbesc, e filosofia lor, strategia lor. Vor să promoveze tineri, dar ca să creşti ai nevoie şi de jucători cu experienţă în jurul tău. Nu e treaba mea, dar cred că trebuie să respectăm competiţia” a mai spus Mircea Rednic.

Afla mai multe despre: mircea redniciaşitârnovanu 

viewscnt
Articole similare