Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rednic s-a înţeles cu Dinamo. Când are loc prezentarea oficială: ”Au încercat amiabil, dar nu vrea”. Care este situaţia lui Bonetti

Rednic s-a înţeles cu Dinamo. Când are loc prezentarea oficială: ”Au încercat amiabil, dar nu vrea”. Care este situaţia lui Bonetti

Dinamo București

Comentarii

Haosul de la Dinamo continuă! Mircea Rednic şi-a dat acordul să revină în Ştefan cel Mare, dar Bonetti nu a semnat rezilierea, astfel că noul tehnician nu poate fi înregistrat.

UPDATE: Mircea Rednic are să fie prezentat vineri la Dinamo. DIn pricina unei neînţelegeri asupra unei clauze, semnarea contractului s-a amânat cu o zi.


Întoarcerea lui Mircea Rednic este la un pas de a fi finalizată, după sătămâni de speculaţii despre postul de tehnician al lui Dinamo. Problema este însă că, deşi şi-a dat acordul să revină, tehnicianul de 59 de ani nu poate fi înregistrat ca noul antrenor al ”câinilor” până când Bonetti nu părăseşte clubul.

Iar italianul nu vrea să se dea bătut atât de uşor. Întors în ţara natală şi bolnav de Covid, Bonetti se simte înlăturat de la club şi refuză să semneze rezilierea amiabilă. Nici Dinamo nu vrea să scoată bani din buzunar pentru a îl demite pe italian, astfel că situaţia se află într-un impas.

Emilian Hulubei, preşedintele AFAN, a detaliat ce paşi ar trebui să urmeze formaţia din Ştefan cel Mare dacă vrea să îl înlătureze pe tehnicianul său. Situaţia este una complicată, iar clubul riscă să nu poată înregistra un nou antrenor mai mult timp dacă nu ajunge la un compromis cu Bonetti.

Rednic s-a înţeles cu Dinamo, dar nu poate fi înregistrat până nu pleacă Bonetti!

Cei de la Dinamo au posibilitatea să rezilieze unilateral contractul lui Bonetti. Probabil că au o clauză pe care nu le convine s-o plătească. Cred că au căutat să rezilieze amiabil, dar se pare că nu se poate. Astfel, singura soluţie e ca Dinamo să rezilieze unilateral. Când faci asta, antrenorul poate ataca decizia în tribunal.

Pe cale sportivă nu mai poţi face nimic, pentru că se suspendă orice litgiu. Trebuie să te judeci în tribunal, în cadrul procesului de insolvenţă. Dar există riscul să nu poată opera înregistrarea contractului lui Rednic, dacă denunţă unilateral contractul lui Bonetti.

Dinamo se va afla într-un litigiu cu Bonetti. Dinamo trebuie să ducă dovada la Federaţie că s-a reziliat contractul antrenorului şi că poate înregistra un nou antrenor. Da, până nu se rezolva situaţia lui Bonetti, nu se poate înregistra un nou antrenor”, a declarat Emilian Hulubei, pentru gsp.ro.

Afla mai multe despre: dinamomircea rednicdario bonettiemilian hulubei 

viewscnt
Articole similare