Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rednic şi Sorescu au convenit. Pe acest pot va evolua de acum ”tricolorul”: ”Mult mai bine joacă acolo” + ”Glumeau băieţii să mai intru în poartă”

Rednic şi Sorescu au convenit. Pe acest pot va evolua de acum ”tricolorul”: ”Mult mai bine joacă acolo” + ”Glumeau băieţii să mai intru în poartă”

Dinamo București

Comentarii

În urma meciului amical cu Astra, câştigat de Dinamo cu 2-1, Rednic şi Sorescu au discurtat despre postul pe care va evolua internaţionalul român de acum încolo.

Dinamo a disputat două meciuri amicale în pauza internaţională, împotriva lui FC Buzău şi Astra Giurgiu. ”Câinii” s-au impus la limită în ambele partide, 3-2 împotriva echipei lui Pustai şi 2-1 împotriva giurgiuvenilor.

În urma amicalului cu Astra, Mircea Rednic şi Deian Sorescu au dezvăluit că au convenit asupra poziţiei pe care va evolua de acum fostul căpitan al lui Dinamo.

În trecut au fost tot felul de discuţii despre postul unde ar da cel mai bun randament, cu cele două opţiuni ecidente fiind fie fundaş dreapta, fie extremă stânga.

În urma partidelor de pregătire, cei doi au convenit ca Sorescu să ocupe un post în atac de acum încolo, întrucât acolo ar oferi cel mai bun randament.

Postul pe care va evolua de acum Deian Sorescu

De pe acel post a oferit ”tricolorul” cele mai influente prestaţii pentru Dinamo în acest sezon, în debutul campionatului, când a marcat trei goluri în primele trei meciuri, după ce a fost folosit de Bonetti extremă stânga.

Mai mult, Rednic a adus şi un fundaş dreapta redutabil, pentru a putea elibera din presiunea de pe umerii lui Sorescu, care ajunsese să joace acolo şi din necesitate.

Acum joc mai în faţă, asta e sarcina atacanţilor, să zic aşa. Oriunde voi fi folosit, acolo voi da tot ce am mai bun din mine şi voi încerca să îmi ajut echipa cum pot.

Mai făceau băieţii caterincă la antrenament să mă mai bag în poartă, dar nu, cred că e prea mult”, a declarat Deian Sorescu.

Mult mai bine, mult mai bine când joacă mai în faţă. Aşa e, câteodată zici că poţi şi nu asculţi de antrenor... aici e zona lui.

Aici el a făcut şi diferenţa şi la început de campionat, la echipa naţională, chiar nu ştiu de ce a insistat să joace fundaş dreapta.

E vina mea pentru.... am rezolvat şi problema cu fundaşul dreapta. Petar e un jucător de calitate, care se vede, deja s-a impus”, a adăugat Mircea Rednic

Afla mai multe despre: deian sorescu 

viewscnt
Articole similare