Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Refuzat de Alibec, Becali îşi ia atacant de Champions League din străinătate! Cât oferă patronul de la FCSB

Refuzat de Alibec, Becali îşi ia atacant de Champions League din străinătate! Cât oferă patronul de la FCSB

FCSB

Comentarii

Gigi Becali pregăteşte transferuri importante în această perioadă de mercato pentru a-şi maximiza şansele de a trece de preliminariile UEFA Champions League.

Gigi Becali vrea atacant din străinătate la FCSB

FCSB a câştigat titlul în Superliga României după o pauză de 9 ani şi va juca în preliminariile UEFA Champions League. Patronul echipei este proactiv şi vrea să pregătească un lot de valoare pentru a face faţă competiţiei din Europa.

Denis Alibec şi Louis Munteanu au fost două dintre variantele lui Gigi Becali, dar ambele ţinte par a fi departe de FCSB. Alibec nu îşi doreşte să revină în România, în timp ce Louis Munteanu pare a fi mai aproape de Rapid decât de campioană.

În acest context, Gigi Becali s-a reorientat şi ar fi făcut deja o ofertă oficială pentru Tshegofatso Mabasa, un atacant sud-african de 27 de ani care joacă la Orlando Pirates, în prima ligă din Africa de Sud. Concret, Becali oferă 300.000 de euro dar şi un procent de 20% dintr-un viitor transfer, anunţă Prosport.

  • 950.000 de euro este cota de piaţă a lui Tshegofatso Mabasa, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Preşedintele clubului din Superliga, anunţ de ultimă oră despre transferul încercat de FCSB

Una dintre mutările încercate de Gigi Becali la FCSB pare blocată. Finanţatorul îşi doreşte de mai multe săptămâni să-l aducă pe Alex Chipciu înapoi la echipa cu care a cucerit trei campionate, însă mutarea este complicată. 

De la U Cluj, sigur la FCSB vine Daniel Popa, "pariul" pe care afaceristul îl are pentru noul sezon european, însă ultimele informaţii despre Alex Chipciu nu sunt pozitive pentru Gigi Becali. 

Radu Constantea, preşedintele de la U Cluj, a fost întrebat dacă Alex Chipciu (35 de ani) rămâne la echipă şi din sezonul următor, iar conducătorul a confirmat acest scenariu.  

Mai mult, Constantea a susţinut că fotbalistul nici măcar n-a pomenit despre transferul la FCSB în timpul discuţiilor pe care le-au avut. 

"Da (n.r. - rămâne), el mai are un an contract, e căpitanul nostru. Nu, n-am avut această discuţie (n.r. - despre plecarea la FCSB). Am văzut că au fost dezateri în presă despre o posibilă plecare a lui la FCSB. 

Am avut discuţii cu el şi nu şi-a manifestat intenţia de a pleca la FCSB. Mai avea oricum contract şi nu se punea problema să plece. 

Am avut o întâlnire cu Neluţu Sabău şi vedem ce variante de fotbalişti vom avea pentru a face transferuri. La nivel de buget vom fi ca în acest sezon, încercăm să aducem jucători cu experienţă şi să producem o echipă care să se bată la play-off", a declarat preşedintele de la U Cluj, pentru Prima Sport. 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbtransfer 

viewscnt
Articole similare