Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Refuzat de FRF, Adrian Mutu se poate întoarce în Liga 1. Este dorit de formaţia sa de suflet

Refuzat de FRF, Adrian Mutu se poate întoarce în Liga 1. Este dorit de formaţia sa de suflet

Superliga

Comentarii

Adrian Mutu a fost în calculele Federaţiei de a prelua echipa naţională a României, dar oficialii de la FRF l-au pus în funcţie pe Edi Iordănescu. Totuşi, fostul mare atacant poate reveni în Liga 1.

Adrian Mutu a fost printre principalii favoriţi de a prelua postul lăsat liber de Mirel Rădoi, la sfârşitul lunii noiembrie. După aproape două luni în care prima reprezentativă a României nu a avut selecţioner, şefii de la Casa Fotbalului au finalizat cu succes negocierile cu Edi Iordănescu.

Lăsat pe dinafară de oficialii de la FRF, tehnicianul de 43 de ani nu duce totuşi lipsă de oferte. După ce a avut oferte de la echipa maghiară Kisvarda sau din zona Golfului, ”Brilianutul” e în cărţi să o preia pe FC Argeş, clubul la care a început fotbalul ca jucător, conform as.ro.

În momentul de faţă, formaţia din Piteşti este pregătită de tandemul Andrei Prepeliţă-Mihai Ianovischi. Obiectivul echipei este calificarea în play-off-ul Ligii 1, dar echipa tocmai a pierdut cu FC U Craiova, scor 0-1, în etapa a 23-a din campionat.

Astfel, FC Argeş ocupă poziţia a 8-a în Liga 1, cu 31 de puncte acumulate în primele 23 de etape din sezonul regulat.

Adrian Mutu, dorit de FC Argeş

În următoarea rundă, piteştenii o vor primi pe teren propriu pe Academica Clinceni. O eventuală prestaţie dezamăgitoare a echipei şi un rezultat negativ cu ultima clasată din campionat ar putea aduce schimbări la conducerea băncii tehnice. Astfel că Adrian Mutu ar putea fi numit drept noul antrenor.

Nu s-a luat încă nicio decizie, dar şefii grupării piteştene vor să ia o hotărâre în funcţie de ce se va întâmpla în meciul cu ”lanterna roşie” a Ligii 1.

Pentru Adrian Mutu ar fi a doua experienţă ca tehnician în prima divizie din România. Acesta a mai pregătit-o pe FC U Craiova, la începutul sezonului actual. A preluat-o pe 29 mai 2021, dar rezultatele nesatisfăcătoare au dus la demisia sa, una care a avut loc pe 5 octombrie 2021.

FC Argeş ar însemna pentru Adrian Mutu revenirea ”acasă”. Fostul mare internaţional român a început fotbalul la gruparea din Trivale, acolo unde a evoluat timp de două sezoane şi jumătate, între iulie 1996 şi ianuarie 1999, atunci când s-a transferat la Dinamo.

Afla mai multe despre: adrian mutufc arges 

viewscnt
Articole similare