Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reghecampf a dat cărţile pe faţă. Cum a reuşit să o umilească pe Dinamo: ”Am văzut că nu se apărau deloc pe partea dreaptă şi am făcut schimbarea”

Reghecampf a dat cărţile pe faţă. Cum a reuşit să o umilească pe Dinamo: ”Am văzut că nu se apărau deloc pe partea dreaptă şi am făcut schimbarea”
Comentarii

Universitatea Craiova s-a distrat pe teren propriu cu Dinamo, scor 5-0.

Laurenţiu Reghecampf, antrenorul oltenilor, a fost mulţumit de atitudinea jucătorilor săi şi de faptul că au făcut show pe teren propriu.

Pentru Universitatea Craiova au marcat: Houri în minutul 18, Ivan 52, Cîmpanu 58, Căpăţînă 62, şi Markovic 90+1.

”Credeam că se vor mobiliza. Din păcate i-am prins într-un moment dificil. Trebuie să îmi felicit băieţii că au jucat bine. Am avut ocazii mari. Aşa cum le-am spus şi la pauză că se joacă foarte mult cu ocaziile şi uneori fotbalul te pedepseşte. Lipsa de concentrare la finalizare, uneori lipseşte şi nu îmi place.

Foarte bun Creţu azi. Mai ales că vine după o perioadă foarte lungă. I-am dat 45 de minute exact cât am planificat cu el.

Câpâţînă l-am introdus pentru partea dreaptă că ei nu se mai apărau acolo şi de asta l-am băgat.

Markovic este un jucător tânăr trebuie motivat. De la meci la meci atitudinea lui este alta. Trebuie să joace puţin mai simplu şi cred eu că devine treptat un jucător foarte bun!

Avem un lot foarte bun, numeros. Vreau să îi menţin pe toţi la un nivel foarte ridicat. Facem antrenamente intensive! 

(n.r. Cea mai categorică victorie împotriva lui Dinamo. Este doar pentru statistică lucrul acesta, nu mă înteresează pe mine!

Dinamo este într-un moment dificil. Au probleme. Se întâmplă ceva acolo. Dar nu este problema mea să vorbesc despre situaţia de acolo”, a declarat Laurenţiu Reghecampf după meci.

Universitatea Craiova este pe locul 7, cu 16 puncte. În următoarea etapă, oltenii se vor duela cu rivala U Craiova 1948. Meciul va fi pe 3 octombrie, de la ora 21:00 în direct pe Telekom Sport şi telekomsport.ro. 

Afla mai multe despre: universitatea craiovalaurentiu reghecampfdinamo 

viewscnt
Articole similare