Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reghecampf a răbufnit la conferinţa de presă! ”Ce vreţi să declare un antrenor? Noi nu am reuşit să legăm două victorii!”

Reghecampf a răbufnit la conferinţa de presă! ”Ce vreţi să declare un antrenor? Noi nu am reuşit să legăm două victorii!”

FC U Craiova

Comentarii

Laurenţiu Reghecampf a vorbit în cadrul conferinţei de presă premergătoare partidei cu Gaz Metan, care va avea loc sâmbătă, de la ora 18:30 şi va fi transmisă în direct pe Telekomsport 1 şi în format video text pe telekomsport.ro.

Reghe se află deja de 4 meciuri pe banca Universităţii Craiova, dar a reuşi să obţină doar o singură victorie, un meci s-a terminat la egalitate, iar două partide le-a pierdut. 

După un început de campionat sub aşteptările clubului din Bănie, care s-a obişnuit să se bată an de an pentru primele locuri, Reghe i-a atenţionat pe jucători şi a spus că trebuie să obţină victoria în partida cu Gaz Metan Mediaş. Mai mult decât atât, Mihai Teja, antrenorul ardelenilor a spus înainte de meci ca vine la Craiova pentru a lua cele 3 puncte. Reghecampf susţine că toate echipele vor dori să o bată pe Craiova până când oltenii vor deveni un grup solid.

”Ce vreţi să declare un antrenor? Noi nu am reuşit să legăm două victorii!”

”Clar trebuie să câştigăm meciul de mâine. Acesta va fi obiectivul nostru de la partidă la partidă. Băieţii arată din ce în ce mai bine. Păcat că nu au reuşit un rezultat pozitiv la meciul de la Arad, după ce s-a întâmplat cred că meritam un rezultat de egalitate, dar bâieţii sunt pregătiţi. A revenit şi Kolic. 

Voi fi întotdeauna deranjat în momentul când pierdem. Ştiu exact nivelul lor, nivelul pe care noi îl antrenăm. Fiecare în parte trebuie să facem mai mult pentru a ne îndeplini obiectivele. Presiunea este la fiecare partidă, va fi la fiecare partidă. Când îţi doreşti să devii campion trebuie să treci peste aceste momente de stres. 

Ce vreţi să declare un antrenor? Noi nu am reuşit să legăm două victorii, să sufocăm adversarul, unde antrenorul echipei adverse să recunoască dominarea noastră. Toate echipele care vor veni în Craiova vor vrea să câştige”, a precizat Reghecampf, la conferinţa de presă. 

Afla mai multe despre: craiova-reghecampf-gaz metan 

viewscnt
Articole similare