Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reghecampf a răbufnit la conferinţa de presă înainte de marele derby din Craiova: ”Să nu umble pe ocolite! Nu se vrea pentru că probabil noi vom avea mai mulţi fani”

Reghecampf a răbufnit la conferinţa de presă înainte de marele derby din Craiova: ”Să nu umble pe ocolite! Nu se vrea pentru că probabil noi vom avea mai mulţi fani”
Comentarii

U Craiova 1948 - Universitatea Craiova, derby-ul Băniei, este programat duminică, de la ora 21:00, si va fi în direct pe Telekom Sport şi telekomsport.

Urmează unul dintre cele mai aşteptate partide din Liga I. Duelul din Craiova dintre cele două rivale. Pe deoparte Craiova lui Adrian Mititelu, iar de cealaltă parte Craiova lui Mihai Rotaru. 

Laurenţiu Reghecampf, antrenorul Universităţii Craiova, a prefaţat marele derby. 

”Pentru noi este o partidă pe care ne dorim să o câştigăm. Las la o parte toate comentariile şi discuţie pe marginea acestui meci în care pentru prima dată în istoria fotbalului două echipe din Craiova se întâlnesc şi există această luptă.

Pe mine, aceste comentarii, acest război nu mă interesează. Mă interesează doar meciul, echipa. Jucătorii să fie pregătiţi pentru un meci unde sunt trei puncte puse în joc. Să fim concentraţi, să dăm dovadă de aceeaşi determinare pe care am avut-o în ultima partidă.

”Este momentul să le dăm prilejul să vină la stadion, să vadă ambele echipe şi să se hotărască”

Eu nu vreau să intru în acest subiect. În primul rând, vor avea de suferit fanii ambelor echipe. În ultima perioadă am avut parte de foarte mulţi spectatori şi acest lucru nu va fi benefic niciunei echipe. Cred că nu se va întâmpla acest lucru, sper să nu se întâmple. Nu ar fi corect pentru oamenii din Craiova care iubesc acest sport şi trăiesc pentru acest sport.

Este momentul să le dăm prilejul să vină la stadion, să vadă ambele echipe şi să hotărască singuri cu cine vor să participe sau să meargă mai departe. Spectacolul fotbalului este mult mai important decât celelalte lucruri”, a declarat Reghecampf la conferinţa de presă.

”Probabil, din anumite motive, nu se vrea să se joace cu spectatori. Cei care organizează nu vor”

Spiritele s-au încins chiar înainte de marele derby. Oltenii din U Craiova 1948 au anunţat că vor boicota meciul dacă li se va cere certificatul verde.

Când au auzit cele spuse de rivali, suporterii Universităţii i-au acuzat că acum, chiar înainte de meci, ”se dau în spate”. Fanii Universităţii fiind chiar dispuşi să se ocupe de organizare. 

”Ar trebui să nu mai puneţi întrebări pe ocolite. Ar trebui să vorbiţi direct. Dacă reglementările în România şi comunitatea europeană sunt foarte clare şi anume că oamenii trebuie să aibă vaccin în momentul în care te duci în restaurant când intri în săli, despre ce discutăm? Se întâmplă şi la fotbal. De ce să opreşti un meci de fotbal? Nu există aşa ceva. Forţele de ordine există. Dacă noi suntem în stare să organizăm un meci cu stadionul plin, nu suntem în stare să organizăm un meci cu 30%.

Probabil, din anumite motive, nu se vrea să se joace cu spectatori. Cei care organizează nu vor. Dacă ne dau nouă dreptul să organizăm, vom juca cu jucători. La ce trebuie să ocolim? Spuneţi adevărul. Nu se vrea pentru că probabil noi vom avea mai mulţi fani. Punct, despre ce să vorbim? Eu nu spun negativ despre cei de la U Craiova 1948, dar nici să umblăm pe ocolite. Să spunem corect şi direct. Mie, când mă duc la restaurant, mi se cere vaccinul”, a mai spus antrenorul Universităţii Craiova.

Afla mai multe despre: universitatea craiovau craiova 1948laurentiu reghecampf 

viewscnt
Articole similare