Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reghecampf a recunoscut că l-a băgat în şedinţă pe Nistor la pauză! ”Am avut o discuţie cu el. Mă gândeam să-l schimb!”

Reghecampf a recunoscut că l-a băgat în şedinţă pe Nistor la pauză! ”Am avut o discuţie cu el. Mă gândeam să-l schimb!”
Comentarii

Universitatea Craiova a învins, duminică seară, cu scorul de 2-0, rivala locală U Craiova 1948, într-un meci din etapa a XI-a a Ligii 1.

Golurile au fost marcate de Dan Nistor ’47 şi Ştefan Baiaram ’85. În minutul 72, de la gazde a fost eliminat Compagno după ce l-a lovit cu palma în cap pe Pigliacelli.

La meci au asistat aproximativ 9.000 de spectatori. În minutul 10, jocul a fost întrerupt din cauza torţelor şi fumigenelor aruncate pe teren de suporteri. Întreruperea a fost de aproximativ patru minute.

La finalul meciului, Reghecampf a recunoscut că a vrut să îl schimbe pe Nistor la pauză, dar după ce a purtat o discuţie cu el, mijlocaşul a fost motivat şi a reuşit să marcheze un gol şi să ofere o pasă decisivă. 

”N-au fost incidente, meciul a decurs într-un mod normal, fiecare spectator şi-a încurajat echipa favorită. Adi Mutu a gândit foarte bine, era foarte greu pentru ei dacă ar fi jucat deschis contra noastră, având în vedere ce viteză au jucătorii noştri. Am fost puţin dezamăgit de atitudinea lui Nistor, am avut o discuţie cu el în cabină şi i-am spus ce vreau de la el.

A greşit multe pase în prima repriză, mă gândeam să-l schimb. El trebuie să lege jocul nostru. În repriza secundă s-a văzut o schimbare, el trebuie să joace simplu. Avem un lot echilibrat acum, jucătorii tineri fac diferenţa. Am fost concentrat numai la meci, n-am auzit nimic, nu mă deranjează că m-au prezentat LR. Şi pe WhatsApp sunt trecut LR, este vorba de respect, pe mine nu mă deranjează.

Jucătorii care nu vor merge la naţională vor avea un program intens aici, avem nevoie să ajungem cât mai sus în clasament până în iarnă”, a spus Reghecampf, la finalul meciului. 

Afla mai multe despre: u craiova-reghe-liga 1 

viewscnt
Articole similare