Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reghecampf a vorbit după victoria cu Rapid Viena din Conference League: ”Văd toată lumea supărată”

Reghecampf a vorbit după victoria cu Rapid Viena din Conference League: ”Văd toată lumea supărată”
Comentarii

Neftci Baku, echipa pregătită de Laurenţiu Reghecampf, este aproape de calificarea în play-off-ul Conference League.

Laurenţiu Reghecampf a ajuns în această vară la Neftci Baku, pe care a preluat-o după experienţa avută în sezonul trecut la Universitatea Craiova.

Tehnicianul de 46 de ani a ştiut să-şi facă simţită prezenţa la noua sa echipă încă din primele săptămâni de lucru. Astfel, acesta este la un pas să o ducă pe Neftci Baku în play-off-ul Conference League.

Formaţia din Azerbaidjan a învins, pe teren propriu, formaţia Rapid Viena, scor 2-1, în prima manşă din turul trei preliminar al Conference League.

Golurile azerilor au fost marcate de israelianul Atta Jaber, în minutul 44, şi americanul Kenny Saief, în minutul 60. Austriecii au redus din diferenţă prin Burgstaller, în minutul 90+5. La finalul meciului, antrenorul româna oferit mai multe declaraţii. El este mândru de echipa lui şi i-a felicitat pe jucători. 

”Văd toată lumea supărată”

Vreau să îmi felicit jucătorii, au luptat şi au jucat foarte bine. Am evoluat împotriva unei echipe foarte bune, dar cred că din primul şi până în ultimul minut am fost mai puternici. Cred că am meritat să câştigăm!

Nu sunt fericit pentru că am primit gol în ultimul minut, dar nu schimbă nimic pentru noi. Mă aştept de la echipa mea să aibă aceeaşi atitudine în retur. Vom merge în Austria şi vom încerca din nou să câştigăm. Dacă nu încercăm asta, nu vom avea nicio şansă. Trebuie să lucrăm pentru a nu mai face greşeli, pentru a fi mai buni şi sigur avem şansa noastră în următorul meci.

Văd toată lumea supărată aici, dar eu sunt foarte fericit. Ştiu care este nivelul acestei echipe, ştiu câtă presiune va fi în următorul meci. Pentru noi este o mare victorie, pentru club, pentru Azerbaidjan! Am meritat să câştigăm, avem fani incredibili şi din acest motiv vreau să le mulţumesc încă o dată. Au fost incredibili şi chiar merită totul din partea noastră!”, a spus Reghecampf, al conferinţa de presă. 

Pentru a ajunge în turul al treilea preliminar din Conference League, Neftci Baku, pregătită de Reghecampf, a reuşit treacă de Aris Limassol, după ce, in prima manşă, ciprioţii s-au impus cu 2-0, iar la retur, azerii au întors soarta calificării, învingând cu scorul de 3-0.

Afla mai multe despre: conference leagaue-reghecampf-neftci baku 

viewscnt
Articole similare