Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reghecampf, la un pas să fie demis! Ce i se pregătea dacă pierdea cu Al-Raed

Reghecampf, la un pas să fie demis! Ce i se pregătea dacă pierdea cu Al-Raed
Comentarii

Laurenţiu Reghecampf a fost la un pas să fie demis dacă pierdea cu Al-Raed.

Al-Tai, formaţia antrenată de Laurenţiu Reghecampf, a obţinut un succes incredibil în prima ligă a Arabiei Saudite, contra lui Al-Raed, scor 4-3, la capătul unui meci în care gazdele au punctat de trei ori în prelungiri.

Al-Raed a început meciul ca din tun, iar echipa lui Reghecampf s-a văzut condusă cu 0-2 încă din minutul 27, după reuşitele semnate de Tavares şi Sunbul. Al-Tai a revenit în joc cu un minut înainte de pauză, prin golul ghanezului Mensah. AL-Raed a primit o lovitură grea în primul minut adiţional al primei reprize, după ce Al Beshe a văzut al doilea galben şi a plecat mai devreme la vestiare.

Al Taee a revenit în joc după autogolul lui Al Fahad, iar Mensah a restabilit egalitatea prin reuuşita lui Mensah din penalty. În al zecelea minut adiţional, Misidjan a declanşat fiesta pe Prince Abdul Aziz bin Masaad Stadium cu golul de 4-3 şi a adus cele trei puncte pentru trupa lui Reghecampf, Cordea şi Dugandzic.

"Reghecampf scapă de demitere, după ce a învins-o pe Al-Raed, la capătul unei remontada istorice. Dacă echipa pierdea, mă aşteptam ca preşedintele lui Al-Tai să iasă şi să vorbească despre antrenor că va fi demis", a scris un analist sportiv din Arabia Saudită.

În urma acestui rezultat, Al Taee a ieşit din zona roşie şi este pe locul 13, cu 14  puncte după 14 meciuri.

Afla mai multe despre: reghecampfal-raedarabia saudită 

viewscnt
Articole similare