Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reghecampf pune piciorul în prag după Universitatea Craiova - FCSB: "Vom avea o discuţie cu patronul şi vedem ce avem de făcut în următoarea perioadă"

Reghecampf pune piciorul în prag după Universitatea Craiova - FCSB: "Vom avea o discuţie cu patronul şi vedem ce avem de făcut în următoarea perioadă"
Comentarii

Antrenorul Universităţii Craiova, Laurenţiu Reghecampf, le-a atras atenţia fotbaliştilor săi după înfrângerea cu FCSB, scor 3-2. De asemenea, a fost nemulţumit de câteva faze judecate de centralul Horaţiu Feşnic şi a anunţat că vor exista schimbări la echipă.

Laurenţiu Reghecampf, după Universitatea Craiova - FCSB 2-3

FCSB a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 3-2 (2-1), echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a XVII-a a campionatului naţionala Casa Pariurilor Liga 1, în care gazdele au condus cu 1-0 şi bucureştenii au marcat ultimul gol în minutul 90+1.

"Un meci pierdut nemeritat. Ambele reprize sunt diferite. Am marcat un gol, am început bine, am primit gol din faze fixe, simple, nu complicate. Ne-au marcat goluri jucătorii care nu erau cei mai periculoşi. La primul gol e o greşeală mare. Şi la al doilea. Când vrei să te baţi, îţi trebuie mai multă responsabilitate. În repriza a doua am jucat foarte bine, am avut ocazii foarte mari. Nu vorbesc despre arbitraj, dar i-am reproşat lui Horaţiu Feşnic să se uite la ce a arbitrat, pentru că la faza cu Creţu şi Bancu (n.r. - când Universitatea Craiova a cerut penalty)... E lovit din greşeală, iar el nu mai ajunge la balon, lucru care se pedepseşte. Mai e faultul la Houri, i se dă galben pentru simulare, iar din acea fază primim gol pe final de joc. 

Nu e o scuză, trebuie să învăţăm din acest joc. Primim gol foarte uşor din faze fixe. Am încercat din start să punem presiune, să venim cu centrări multe pe atacanţii noştri masivi. Primim goluri uşor din faze fixe", a declarat Laurenţiu Reghecampf. 

La clubul din Bănie vor avea loc schimbări de lot, după ce staff-ul va face o analiză împreună cu conducătorii şi Mihai Rotaru. 

"Nu e vorba despre relaxare. Când conduci, trebuie să fii mai motivat. Trebuie să facem o analiză. Acum suntem mult în spate, va fi greu să recuperăm punctele. Le pierdem foarte uşor. Punctele pierdute vin după jocuri foarte bune. Avem ocazii şi nu marcăm. Suntem copii în multe momente. CFR, care nu joacă un fotbal ca noi, când conduce cu 1-0 ştie ce are de făcut. 

Vom face o analiză, vom avea o discuţie cu patronul şi vedem ce avem de făcut în următoarea perioadă. Ne dorim performanţă şi avem nevoie de jucători care să ne câştige campionatul. Să nu vă aşteptaţi să plece foarte mulţi jucători. Sunt jucători de valoare, care pot face un joc incredibil împotriva FCSB, avem prestaţii bune, dar trebuie să fim mai atenţi", a mai spus antrenorul Universităţii Craiova. 

Afla mai multe despre: laurentiu reghecampfuniversitatea craiova fcsb 

viewscnt
Articole similare