Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reghecampf, supărat şi la victorii: ”Oamenii ăştia de la VAR se joacă cu destinul unui club, destinele unor oameni”

Reghecampf, supărat şi la victorii: ”Oamenii ăştia de la VAR se joacă cu destinul unui club, destinele unor oameni”

Fotbal

Comentarii

Universitatea Craiova s-a impus împotriva celor de la OSK Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 2-1 (2-1), sâmbătă, într-o partidă din etapa a 9-a din Superligă.

Golurile oltenilor au fost marcate de către Jovan Markovic (min. 1) şi Houri (min. 28), în timp ce reuşita covăsnenilor a fost semnată de Ştefănescu (min. 42).

  • Gazdele au rămas ”în 10” din minutul 59, când croatul Juraj Badelj a fost eliminat pentru un fault în postură de ultim apărător.

Laurenţiu Reghecampf, inspirat cu Sepsi

După acest succes, Universitatea Craiova urcă pe locul 2, cel puţin provizoriu, cu 17 puncte adunate după primele nouă jocuri

Antrenorul oltenilor, Laurenţiu Reghecampf, şi-a felicitat jucătorii pentru efort şi atitudine, însă a dezaprobat vehement faza care i-a adus cartonaşul roşu lui Juraj Badelj.

Sunt foarte importante cele trei puncte. Sunt puţin dezamăgit că nu am marcat al treilea  sau al patrulea gol. După, din posesia noastră luăm gol şi intrăm în degringoladă.

Primim un cartonaş roşu, care mi se pare că a fost din joacă. Oamenii ăştia, mai ales cei care stau la VAR, se joacă cu destinul unui club, destinele unor oameni.

Nu poţi să dai asemenea cartonaş. În primul rând este un contact între jucători. În al doilea rând avem un alt jucător care era tot pe acea linie.

Am suferit foarte mult după acel cartonaş pentru că Sepsi e o echipă bună, dar mă bucur foarte mult că am câştigat. Am muncit, asta înseamnă echipa pe care mi-o doresc. A trebuit să facem pressing să atacăm, dar după cartonaşul roşu a trebuit să ne retragem şi să închidem jocul.

Pe Houri mi l-am dorit foarte mult, ştiu ce poate să facă. Mă bucur că a făcut un joc foarte mult.

Trebuie să trăieşti jocul, aceşti băieţi se deranjează foarte repede. Nu ai voie să depăşeşti linia... nu fac lucrul ăsta intenţionat, mi se pare că prea uşor se joacă cu cartonaşele astea.

Normal că trebuie să ţip, doar nu pot să vorbesc în şoaptă pe stadion. Trebuie să înţeleagă că suntem şi noi sub presiunea meciului.

Ăsta este ritmul pe care trebuie să îl avem la fiecare partidă. Jocul dur la minge, asta trebuie să facem.

Să fim atenţi în apărare şi să atacăm bine. Majoritatea echipelor se apără cu noi. Dacă vom avea devotamentul din această seară vom rămâne acolo sus”, a declarat Laurenţiu Reghecampf, la finalul partidei.

Afla mai multe despre: reghecampfcraiova - sepsi 

viewscnt
Articole similare