Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Regina Elisabeta a II-a a rupt tăcerea după interviul dat de Meghan Markle şi prinţul Harry. Cum a comentat Serena Williams şi cât ar fi plătit CBS pentru acest interviu

Regina Elisabeta a II-a a rupt tăcerea după interviul dat de Meghan Markle şi prinţul Harry. Cum a comentat Serena Williams şi cât ar fi plătit CBS pentru acest interviu

Diverse

Comentarii

Regina Elisabeta a II-a a reacţionat după interviul acordat Meghan Markle şi de prinţul Harry celebrei Oprah Winfrey, în care cei doi s-au plâns de tratamentul la care au fost supuşi de Casa Regală a Marii Britanii.

Interviul difuzat de CBS cu Meghan Markle şi cu prinţul Harry a stârnit o mulţime de reacţii. Meghan Markle a acuzat de rasism Casa Regală a Marii Britanii şi a spus că s-a gândit la sinucidere în timpul sarcinii, din cauza presiunii pe care o simţea când făcea parte din familie. La 48 de ore distanţă, Regina Elisabeta a II-a a răspuns printr-un comunicat oficial.

Reagina Elisabeta a II-a a rupt tăcerea. Mesaj scurt semnat de Casa Regală a Marii Britanii

Într-un scurt comunicat semnat de Casa Regală a Marii Britanii, Regina Elisabeta a II-a şi-a declarat sprijinul pentru Meghan Markle, pentru prinţul Harry şi pentru copilul acestora, despre care spune că fac în continuare parte din Familia Regală.

Regina Elisabeta a II-a a anunţat că va analiza şi acuzaţia de rasism, dar spune că va face acest lucru în familie, departe de ochii publicului. Acest pasaj pare mai degrabă o înţepătură la adresa celor doi, care au ales să vorbească public despre dificultăţile pe care le-a avut în Casa Regală a Marii Britanii:

”Întreaga familie este întristată să afle cât de provocatori au fost ultimii ani pentru Harry şi Meghan. Problemele ridicate, în special cea a rasismului, sunt îngrijotăroare. Deşi unele amintiri pot varia, ele sunt luate foarte în serios şi familia le va discuta în privat. Harry, Meghan şi Archie vor fi mereu membrii foarte dragi ai familiei”, este comunicatul oficial al Casei Regale a Marii Britanii.

Serena Williams, mesaj de susţinere pentru Meghan şi Harry

Foarte bună prietenă cu Meghan Markle, Serena Williams i-a felicitat pe cei doi pentru decizia de a se rupe de Casa Regală a Marii Britanii, dar şi pentru că au avut curajul să ofere detalii despre suferinţele pe care le-au îndurat:

”Meghan Markle, prietena mea lipsită de egoism, îşi trăieşte viaţa şi oferă un exemplu de empatie şi compasiune. Mă învaţă în fiecare zi ce înseamnă cu adevărat să fii nobil. Cuvintele ei arată ilustrează durerea şi cruzimea pe care le-a trăit.

Cunosc foarte bine sexismul şi rasismul folosite de insituţiile media pentru a defăima femeile şi persoanele de culoare şi încercarea lor de a ne minimiza, de a ne distruge şi de a ne demoniza. Avem obligaţia să condamnăm zvonurile nefondate din presa tabloidă. Consecinţele opresiunii sistematice asupra sănătăţii mintale sunt devastatoare şi adesea letale.

Vreau ca fiica lui Meghan, fiica mea şi fiica ta să trăiască într-o societate condusă de respect. Amintiţi-vă că esenţa spiritului este reprezentată de dragoste, bucurie, pace, suferinţă, bunătate, generozitate, credinţă, blândeţe şi autocontrol. Nu există nicio lege împotriva acestor lucruri”, a fost mesajul postat de Serena Williams pe reţelele de socializare.

Cât a plătit CBS pentru interviul în care Meghan Markle a dezvăluit că a vrut să se sinucidă

Printre altele, în cadrul interviului pentru CBS, Meghan Markle a dezvăluit că a vrut să se sinucidă în timpul sarcinii, din cauza presiunilor care a fost supusă de presa de tabloid din Marea Britanie. Actriţa în vârstă de 39 de ani a spus şi că a rămas dezamăgită de reacţia Casei Regale atunci când a vrut să solicite ajutor specializat:

”Pur şi simplu nu mai voiam să fiu în viaţă. Şi acestea au fost gânduri constante, terifiante, reale şi foarte clare. Şi m-am dus să văd instituţia şi am spus că trebuie să merg undeva pentru a primi ajutor. Am spus că nu mă simţisem aşa niciodată. Mi s-a spus că nu pot, că nu ar fi bine pentru instituţie”, a spus Meghan Markle în cadrul interviului.

De asemenea, soţia lui Harry susţine că un membru din Familia Regală a făcut comentarii rasiste, când ea era însărcinată: ”Ei nu au vrut ca el să fie prinţ. Au existat conversaţii despre cât de închisă ar putea fi culoarea pielii lui atunci când se va naşte", a mai spus Meghan.

Potrivit Wall Street Journal, CBS ar fi plătit între 7 şi 9 milioane de dolari pentru interviul de două ore cu Meghan Markle şi prinţul Harry. Audienţele înregistrate de CBS au fost uriaşe şi se zvoneşte că un spot publicitar difuzat în timpul emisiunii a costat chiar şi 325.000 de dolari.

Afla mai multe despre: casa regala 

viewscnt
Articole similare