Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Regreţi că ai renunţat la U Cluj?” Eugen Neagoe a răspuns fără să stea pe gânduri | EXCLUSIV

”Regreţi că ai renunţat la U Cluj?” Eugen Neagoe a răspuns fără să stea pe gânduri | EXCLUSIV
Comentarii

Eugen Neagoe a vorbit despre perioada petrecută la Universitatea Cluj.

Eugen Neagoe (55 de ani) i-a părăsit în decembrie pe cei de la U Cluj pentru a semna cu Universitatea Craiova.

Pe banca oltenilor a rezistat doar câteva luni, motiv pentru care a fost întrebat dacă regretă decizia luată. Antrenorul a avut un moment de sinceritate şi a răspuns, în direct, la Orange Sport. 

”(n.r. regretaţi că aţi renunţat la U Cluj?) Nu aş putea să te mint. Este o echipă frumoasă, cu suporteri frumoşi. M-am simţit foarte apreciat acolo, dar la Universitatea Craiova am crescut.

Am câştigat eventul, am mai câştigat o Cupă în 93. Poate au fost anumiţi suporteri supărati de la U Cluj. I-aş întreba ”dacă voi aţi fi lucrat la Şelimbăr şi i-ar chema U Cluj înapoi, s-ar duce imediat”. Nu am crezut că voi fi executat”, a declarat Neagoe la Orange Sport. 

Eugen Neagoe a fost îndepărat de la Universitatea Craiova imediat după remiza cu Oţelul Galaţi, 0-0, în etapa a doua a Superligii. 

La acel moment, Mihai Rotaru i-a transmis că ghinionul a lovit echipa şi, pentru că e superstiţios şi s-a gândit la play-off-ul trecut, i-a propus lui Eugen Neagoe rezilierea. Astfel, la Universitatea Craiova a fost instalat Laurenţiu Reghecampf, care acum e pe locul al patrulea, cu 14 puncte, la patru puncte de liderul FCSB. 

Afla mai multe despre: eugen neagoeuniversitatea clujliga iuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare