You are here:

Regula obligatorie impusă de Florin Maxim în vestiarul Corvinului: ” În rest, nu sunt poliţist”

Regula obligatorie impusă de Florin Maxim în vestiarul Corvinului: ” În rest, nu sunt poliţist”

Fotbal intern

Comentarii

Corvinul Hunedoara a reuşit surpriza anului în fotbalul românesc şi să câştige Cupa României, după ce a învins-o pe Oţelul Galaţi la loviturile de departajare.

Corvinul Hunedoara a fost revelaţia sezonului fotbalistic din România. Echipa lui Florin Maxim a cucerit Cupa României, iar toţi cei din preajma echipei sărbătoresc. 

Regula lui Maxim

Florin Maxim, antrenorul echipei Corvinul Hunedoara, câştigător al Cupei României 2024, a vorbit despre disciplina din vestiarului echipei sale.

Conform celor spuse de tehnician, cei de la Corvinul nu consumă alcool nici după meciuri. Exclus chiar şi berea de la finalul partidei, care de multe ori există în vestiarele din Superligă. 

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

"Şi eu am fost jucător, şi eu am consumat alcool. În urma unor discuţii cu nutriţioniştii... Noi colaborăm cu doamna Elena Mardare, ne-a explicat detaliat, am avut şi discuţii individuale şi de grup, le-a explicat şi dânsa... Eu am marşat pe această idee, de a face performanţă. Le-a explicat dânsa ce înseamnă alcoolul pentru organism.

Degeaba foloseşti vitamine, ele se inhibă în momentul în care bei alcool. Ei au timpul lor liber, nu mă bag în viaţa lor personală, întrebaţi jucătorii! N-am intrat o dată în camerele lor la hotel, nu sunt poliţist, puteţi verifica.

Ştiu că mai consumă alcool atunci când merg cu soţiile, cu prietenele, în oraş, nu amestecăm, e normal, în afara sezonului. Şi ei merg pe ideea mea, nu vreau să am alcool în vestiar, punct!”, a comentat Florin Maxim, la conferinţa de presă ce a urmat câştigării trofeului.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Afla mai multe despre: corvinul hunedoaramm stoicaflorin maxim 

viewscnt
Articole similare