Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reguli pe care să le urmăreşti când pariezi online

Reguli pe care să le urmăreşti când pariezi onlinegalerie foto

Pariuri sportive

Comentarii

Nu este nici un secret faptul că încă din anii 90, atunci când s-a lansat primul cazino online, jocul în acest mediu a cunoscut o popularitate instantanee. Şi de-a lungul timpului aceasta popularitate a crescut exponenţial, astfel că astăzi ai la dispoziţie o gamă largă de platforme unde să îţi testezi norocul.

Din fotoliul comod de acasă te poţi conecta la jocul favorit de pe orice dispozitiv electronic care are la dispoziţie o reţea de internet. Orice platformă online oferă o gamă largă de pariuri, aşa că nu îţi mai rămâne decât să alegi unde vei deveni client.

Există însă şi aici anumite reguli pe care trebuie să le respecţi pentru a extrage din jocurile de noroc toată distracţia şi adrenalina pe care le oferă. Despre aceste reguli simple vom aminti în rândurile care urmează, deci parcurgerea lor cu atenţie nu îţi poate aduce decât avantaje.

Creează-ţi un program

Cu siguranţă că ai accesat multe rotiri gratuite fara depunere care te-au ajutat să îţi măreşti experienţa de jucător. Chiar ai descoperit jocuri noi la care nu te gândeai până acum, aşa că aria ta de expertiză s-a îmbunătăţit simţitor.

Este plăcut să stai în fata slotului care le oferă şi de ce nu, să şi reuşeşti să închei sesiunea de joc cu un venit frumuşel în cont. Dar jocurile de noroc nu trebuie tratate cu atâta simplitate, chiar dacă este vorba despre cadouri care nu te costă nimic.

Pericolul pândeşte din umbră şi cea mai gravă problemă cu care te poţi confrunta este aceea a dobândirii de dependenţă faţă de jocurile de noroc. Vestea bună este că există câteva reguli care te pot ţine departe de acest flagel şi prima dintre ele constă în respectarea timpului alocat jocului.

Indiferent de faptul că ai un job sau nu, jocurile de noroc nu trebuie abordate haotic, mai ales din perspectiva timpului pe care decizi să le acorzi acestora. Pentru a sta departe de orice problemă, pune la punct o schemă orară pe care să o respecţi de fiecare dată.

Ai stabilit că joci doar 2 ore pe zi, sau doar la sfârşit de săptămână, fă-o! Dar în nici un caz nu depăşi limitele stabilite, pentru că în acest caz vei aluneca periculos pe panta dependenţei şi va fi greu ulterior să corectezi acest derapaj.

Respectă bugetul

Dacă regula numărul 1 care te ţine departe de dependenţă este respectarea unei scheme orare de joc, regula imediat următoare se referă strict la bugetul alocat jocului. Nu poţi avea la nesfârşit bonusuri gratuite, trebuie la un moment dat să joci şi cu bani tăi.

Şi dacă ai ajuns în această fază, este bine să şti întotdeauna pe ce te bazezi din punct de vedere financiar. Crearea unui buget alocat jocului este acum crucial, aşa că va trebui să îl gândeşti cât se poate de responsabil.

Nu trebuie în nici un caz ca jocul într-un cazino online să îţi afecteze viaţa de zi cu zi personală sau pe a familiei. Tocmai de aceea vei stabili un buget care să nu te afecteze şi îl vei folosi pentru a-ţi satisface această pasiune.

Şi odată ce ai stabilit cât joci, este cazul să respecţi doar o singură regulă de bază, nu îl suplimenta niciodată! Este cea mai proastă decizie pe care o poţi lua şi care de cele mai multe ori se dovedeşte că te va falimenta rapid.

Studiază jocurile înainte să joci

Pentru că oferta te asaltează la propriu, este destul de greu să te orientezi din prima la un joc unde să îţi testezi şansa. Sunt prezente într-o ofertă de top mii de titluri de păcănele, sute de jocuri de masă, dar şi pariuri sportive sau jocuri în sistem live. 

Pentru a alege corect, trebuie să ştii ce fel de jucător eşti cu adevărat. Îţi plac păcănelele şi vrei câştiguri rapide? Identifică o temă care îţi place, vezi ce funcţii suplimentare oferă, care este tabela de plăţi şi cum variază ea în funcţie de miza abordată.

Dacă îţi plac jocurile de masă nu te repezi la primul care ţi se oferă, studiază-l înainte de a face un prim pariu. Dacă nu ştii, este cazul să fi informat că orice joc de masă dispune de o margine de casă care îţi spune de fapt care sunt şansele tale de câştig.

O margine mare înseamnă puţine şanse pentru tine, în timp ce o margine mică îţi poate aduce câştigurile dorite. Şi chiar când te-ai hotărât la un joc de masă, vezi ce alte variante ţi se oferă şi alege-o întotdeauna pe cea mai ofertantă.

În aceste variante vei vedea că poate să difere miza, numărul de jucători şi nu în ultimul rând câştigul maxim pe care îl poţi ridica. Ideea generală este că nu strică să pierzi câteva minute, dacă alegerea ta se va dovedi cea mai oportună.

Meditează înainte să pariezi online

Oricât ar părea de ciudat, să meditezi înainte de a intra într-o sesiune de pariere este calea care te poate ţine departe de probleme. Este adevărat că jocurile de noroc aduc o stare de relaxare pe care organismul o adoră dar în acelaşi timp te şi umplu de adrenalină.

Şi când aceasta apare, poţi să ai surprize plăcute dar te poţi confrunta şi cu cele mai puţin plăcute. Dacă eşti şi un jucător extrem de emotiv, atunci această combinaţie se poate dovedi pentru tine extrem de periculoasă.

Nu mai iei decizii corecte în joc, joci numai la intuiţie şi te laşi condus doar de sentimente. Urmarea este una singură, ajungi să pierzi rapid banii din buget şi vei pleca de la cazinoul online pe care îl iubeşti cu un gust amar.

Pentru a preîntâmpina aceste lucruri, fă o scurtă sesiune de meditaţie înainte de a accesa cazinoul tău online. Nu îţi trebuie cursuri aprofundate de yoga, pur şi simplu respiră controlat şi lasă organismul să se destindă. Vei vedea că ajungi la o stare de bine care îţi va permite să iei cele mai bune decizii în joc şi care îţi poate aduce chiar câştigul aşteptat.

Concluzii

Parierea online nu a fost niciodată mai simplă că acum. Îţi faci un cont pe o platformă, selectezi jocul pe care vrei să pariezi şi lansezi imediat pariul. Ai grijă doar să respecţi reperele orare de joc şi bugetul pe care ţi-ai propus să îl rişti. Este posibil să nu înregistrezi numai câştiguri, dar cu siguranţă că sfaturile de mai sus te vor ţine departe de probleme şi îţi vor asigura în final o experienţă benefică de joc.

 

 

 

 

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: pariuri online 

viewscnt
Articole similare