Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Relaţia specială pe care Vinicius o are cu unul dintre starurile lui Real Madrid. Gestul superb pe care l-a făcut în timpul unui derby cu Atletico Madrid

Relaţia specială pe care Vinicius o are cu unul dintre starurile lui Real Madrid. Gestul superb pe care l-a făcut în timpul unui derby cu Atletico Madrid

Campionate

Comentarii

Vinicius Junior este unul dintre puţinii jucători ai lui Real Madrid care au confirmat în ultimele luni. Deşi brazilianul impresionase în sezonul precedent, venirea lui Eden Hazard a dus la scăderea moralului pentru tânărul brazilian cumpărat pe 45 de milioane de euro de la Flamengo. Un singur om a fost lângă el în clipele grele: Karim Benzema.

Brazilianul a declarat în presa din ţara natală că, deşi în lotul echipei mari se află conaţionalii Marcelo, Eder Militao, Casemiro şi Rodrygo, cel care l-a ajutat cel mai mult a fost atacantul francez.
 
"Benzema m-a ajutat din prima zi. M-a sfătuit cu privire la luarea deciziilor. Într-un meci împotriva lui Atlético Madrid, am pierdut o minge, iar ei au marcat. Benzema mi-a spus să facem schimb de locuri pentru câteva minute, astfel încât să am mai puţin mingea pentru a-mi recăpăta încrederea şi să revin treptat în joc. El a trecut în bandă, eu vârf. La final am câştigat cu 3 la 1", a mărturisit Vinicius.
 
Pe lângă sfaturile din teren, Vinicius spune că Benzema se interesează şi de dieta sa: "Mi-a povestit că el nu a stat excelent în primii ani la Madrid din punct de vedere fizic şi că trebuie să stau cât mai bine dacă vreau să am evoluţii constante. Chiar şi în această perioadă dificilă în care ne antrenăm de acasă, ne sunăm cu apel video şi vorbim despre cum ne pregătim fizic. Pentru mine Karim e cel mai bun atacant din lume".

Afla mai multe despre: vinicius 

viewscnt
Articole similare