Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Remarcaţi de Panduru, 3 fotbalişti s-au "transformat" în rău: "Nu mai sunt ăia care au fost la început" | EXCLUSIV

Remarcaţi de Panduru, 3 fotbalişti s-au "transformat" în rău: "Nu mai sunt ăia care au fost la început" | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

În direct la Orange Sport, Basarab Panduru a vorbit despre transformarea suferită de 3 fotbalişti pe care i-a remarcat la sosirea în Superligă. Expertul a remarcat momentul mai puţin fast de formă pe care îl traversează jucătorii şi a găsit excplicaţii pentru el.

Basarab Panduru este dezamăgit de prestaţiile pe care le-au avut 3 jucători pe care i-a remarcat la startul aventurii acestora din Superliga României. El a încercat să găsească explicaţii, însă n-a reuşit să le aducă acestora circumstanţe atenuante.

Basarab Panduru, dezamăgit de cum au "picat" 3 fotbalişti pe care i-a remarcat la sosirea în Superligă

Este vorba despre Ermal Krasniqi, transferat de Rapid de la CFR Cluj, dar şi despre Durel Avounou şi Mattias Kait. Toţi 3 l-au impresionat pe Basarab Panduru la sosirea în Superligă, însă acum spune că nu se mai ridică la nivelul pe care îl aveau.

"Mi se pare că am văzut, în campionatul ăsta, trei jucători. Krasniqi, Avounou şi Kait. Nu mai sunt ăia care au fost la început. Nu ştiu din ce cauză, dar nu mai sunt. Au avut probleme, n-au avut probleme. Nu discut de accidentări, discut de felul în care alergai când ai venit şi de felul în care alergi acum. Mi se pare diferit", a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

  • 1 - un milion de euro a plătit Rapid pentru transferul lui Ermal Krasniqi de la CFR Cluj

Afla mai multe despre: basarab pandurumattias kaitermal krasniqidurel avounousuperliga 

viewscnt
Articole similare