You are here:

Remarcatul lui Basarab Panduru după Rapid - Farul 5-0: "Are atitudinea corectă"

Remarcatul lui Basarab Panduru după Rapid - Farul 5-0: "Are atitudinea corectă"

Rapid

Comentarii

Basarab Panduru (53 de ani) a remarcat un fotbalist al Rapidului după victoria en-fanfare a giuleştenilor, scor 5-0 cu Farul în Giuleşti, în etapa a 13-a din Superliga.

Este vorba despre Claudiu Petrila (24 de ani), decarul echipei lui Marius Şumudică, marcatorul unuia dintre golurile victoriei obţinute împotriva Farului. "Pandi" a lăudat disponibilitatea la efort de care dă dovadă Petrila.

Claudiu Petrila, scos în evidenţă de Basarab Panduru după Rapid - Farul 5-0: "Aleargă, se bate"

Panduru a mercat faptul că Petrila "are atitudinea corectă". Chiar dacă nu multe realizări, important este că Petrila aleargă şi îşi ajută coechipierii, se bate pentru fiecare minge şi a devenit "jucător de bază", crede fostul fotbalist al Stelei.

"Mi se pare că Petrila are atitudinea corectă, chiar dacă nu are multe realizări, aleargă, se bate. A fost un jucător care a jucat constant spre bine şi e un jucător de bază acolo în banda stângă", a spus Basarab Panduru la Prima Sport.

Claudiu Petrila a strâns 12 meciuri (1017 minute) în toate competiţiile sezonului la Rapid, timp în care a marcat de trei ori şi a livrat patru pase de gol.

  • 2 - două milioane de euro este cota de piaţă a lui Claudiu Petrila în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: claudiu petrilarapidbasarab pandurulaudeatitudinesuperliga 

viewscnt
Articole similare