You are here:

Remarcatul lui Contra după cel mai frumos meci din play-off: "A venit şi m-a felicitat! Mă motivează acest lucru"

Remarcatul lui Contra după cel mai frumos meci din play-off: "A venit şi m-a felicitat! Mă motivează acest lucru"

Echipa națională

Comentarii

Atacantul echipei CS Universitatea Craiova, Alexandru Băluţă, a dezvăluit la finalul meciului cu Viitorul, scor 3-3, că a primit felicitări din partea selecţionerului Cosmin Contra pentru dubla reuşită împotriva campioanei.

"A venit, m-a felicitat! Mă bucură acest lucru, mă motivează şi mă face să lucrez şi mai mult în continuare. Sunt mult mai pregătit acum, şi fizic şi mental. Criticile mi-au prins bine. Sunt pe drumul cel bun! Se pare că mie mi-a priit acest lucru. Am mai avut o perioadă cu nea Sorin Cârţu, când m-a lăsat în tribune un meci, iar când am revenit, am înscris", a dezvăluit Alex Băluţă, după meci, la Telekom Sport.

Liderul oltenilor s-a declarat mulţumit de joc, dar nu şi de rezultat. "A fost un spectacol frumos. Cred că toată lumea a avut ce să vadă, s-a bucurat de fotbal. Şi noi ne-am bucurat de fotbal, dar pe mine nu mă mulţumeşte acest egal. Trebuia să luăm cele trei puncte, să nu mai avem presiunea celor care vin din spate. Trebuie să vedem ce am făcut greşit şi să repetăm ce am făcut bine, să mergem încrezători la Cluj. Mi-e ciudă! Am avut multe ocazii de a trece pe primele două locuri, dar am dat-o-n bară! Lipsa de experienţă s-a văzut. Suferim la fazele fixe. Până la urmă, trebuie să vină şi performanţele", a mai spus Băluţă.

La rândul, Nicuşor Bancu a afirmat: "A fost cel mai frumos meci din Liga 1, după părerea mea. Mă bucur că fac parte din această echipă. Îmi pare rău că nu am câştigat, dar e bine că suntem acolo, pe primele trei locuri. Puteam să câştigăm, pentru că am avut mai multe ocazii, iar la golul doi marcat de Viitorul, a fost ofsaid clar".

Formaţiile CSU Craiova şi FC Viitorul au terminat la egalitate, sâmbătă, la Craiova, scor 3-3, în etapa a şaptea a play-off-ului Ligii I, într-un meci la care Alexandru Băluţă şi Cristian Ganea au înscris câte două goluri şi au pasat decisiv la celelalte.

Afla mai multe despre: contrabalutacraiova 

viewscnt
Articole similare