Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Remarcatul lui MM Stoica, după FC Argeş - FC Hermannstadt 0-1: ”E un jucător interesant. A demonstrat că poate şi cu stângul!” EXCLUSIV

Remarcatul lui MM Stoica, după FC Argeş - FC Hermannstadt 0-1: ”E un jucător interesant. A demonstrat că poate şi cu stângul!” EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

MM Stoica a remarcat un fotbalist după partida dintre FC Argeş - FC Hermannstadt.

FC Hermannstadt rămâne neînvinsă în Superliga, după ce a trecut, luni, în deplasare, scor 1-0, de echipa FC Argeş, în etapa a noua. Unicul gol al meciului a fost marcat de Daniel Paraschiv, în minutul 90.

Daniel Parachiv se află în mare formă. Jucătorul de la Sibiu a reuşit în acest sezon să marcheze 5 goluri, fiind al doilea cel mai bun marcator din Liga 1, după Andre Compagno de la FCSB. 

MM Stoica, expertul Orange Sport, l-a remarcat pe Paraschiv după meciul cu FC Argeş. Oficialul de la FCSB a scos în evidenţă faptul că fotbalistul se poate folosi şi de piciorul stâng. 

”E un jucător interesant. A demonstrat că poate şi cu stângul!” 

”A fost la CFR. Nu l-a băgat echipa în seamă. După a fost la FC Voluntari şi nu a jucat deloc.  A venit anul trecut în Liga 2, unde a dat radament la Târgu Jiu. La 23 de ani, e un jucător interesant la ce a arătat până acum. Nu are nicio relevanţă când marchezi 5 goluri, dar a marcat în momente destul de importante. 

Cu noi a marcat. A marcat împotriva Craiovei un gol foarte frumos. A demnostrat că e jucător inteligent. Acum cu multă şansă, dar uite că a demonstrat că poate să folosească şi piciorul stâng”, a spus MM Stoica, la OrangeSport. 

Ultima partidă a etapei a noua, Universitatea Craiova - Farul Constanţa, are loc de la ora 21.30 şi va fi în direct pe OrangeSport. 

Afla mai multe despre: fcsb-mm stoica-fc argeş-fc hermannstadt 

viewscnt
Articole similare