You are here:

Remiza cu FCSB îi dă speranţe lui Bratu: "Simt că se naşte o echipă puternică!" Mesajul pentru contestatari

Remiza cu FCSB îi dă speranţe lui Bratu: "Simt că se naşte o echipă puternică!" Mesajul pentru contestatari

Fotbal intern

Comentarii

Antrenorul echipei Dinamo, Florin Bratu, s-a declarat mulţumit de atitudinea pe care jucătorii săi au avut-o în derbiul cu FCSB, meci încheiat cu scorul de 3-3 deşi vicecampioana a condus în trei rânduri. Antrenorul în vârstă de 38 de ani a punctat că simte că acesta este începutul unei perioade de succes pentru echipa sa.

"Felicitări, jucătorilor! Îi felicit pentru caracterul de care au dat dovadă şi că am reuşit să revenim de trei ori împotriva unei echipe cu investiţii imense, cu jucători de valoare şi cu publicul ostil. Sunt mândru că antrenez asemenea jucători, asemenea caractere. Din aceste reveniri simt că se va naşte o echipă puternică, o echipă unită, o echipă care va pune probleme în acest campionat", a declarat Florin Bratu, la Telekom Sport.

Tehnicianul dinamovist a avut şi un mesaj pentru cei care contestă strategia clubului: "E adevărat, nu este o victorie. Dar iată că ne ţinem bine, deşi suntem criticaţi că nu investim. Vrem să muncim şi să bucurăm oamenii care vin la stadion, chiar dacă se fac şi greşeli. Şi cred eu că se fac greşeli de ambele părţi. Avem şi jucători tineri, e şi început de campionat. Echipa are caracter".

Florin Bratu s-a referit şi la golul înscris din corner de Florinel Coman: "Fiind şi terenul umed, cred că i-a alunecat mingea lui Penedo. Sunt şi probleme şi trebuie să le rezolvăm".

FCSB a încheiat la egalitate, duminică, pe Arena Naţională, scor 3-3 (1-1), cu formaţia Dinamo, în derbiul etapei a doua a Ligii I. Pentru FCSB au marcat Gnohere '10 şi Coman '55, '68, iar pentru Dinamo au înscris Axente '45+1, Nistor '61 şi Popescu '89.

Afla mai multe despre: bratudinamofcsb 

viewscnt
Articole similare