Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Remiză pentru Deportivo Alaves în meciul cu Mallorca din La Liga. Câte minute a prins Ianis Hagi

Remiză pentru Deportivo Alaves în meciul cu Mallorca din La Liga. Câte minute a prins Ianis Hagi

La Liga

Comentarii

Deportivo Alaves a remizat pe terenul celor de la Mallorca într-un meci din etapa a 15-a din La Liga.

Echipa lui Ianis Hagi este pe locul 13 după acest rezultat de egalitate obţinut în deplasarea de la Mallorca, cu 16 puncte, după 15 etape.

Internaţionalul român a bifat 21 de minute pe teren. L-a înlocuit în minutul 75 pe mijlocaşul spaniol Jon Guridi, dar scorul partidei a rămas 0-0.

Hagi a ajuns astfel la partida cu numărul 11, în La Liga, în tricoul celor de la Deportivo Alaves.

Ianis a jucat şi în Cupa Regelui, într-un meci cu o echipă din al şaptelea eşalon al fotbalului spaniol, Deportivo Murcia.

10-0 a fost scorul, în favoarea echipei din La Liga. Ianis Hagi a punctat de două ori în primul meci de cupă disputat de echipa din nordul Spaniei, în acest sezon.

Ianis Hagi a ajuns la Deportivo Alaves în vara acestui an, împrumutat până la finalul sezonului actual de Glasgow Rangers.

  • 4.000.000 de euro este cota de piaţă a lui Ianis Hagi, conform site-ului transfermarkt.com

Ianis Hagi, despre grupa României la EURO 2024

"Ne vom lupta de la egal la egal cu fiecare echipă din grupă! Vrem să ne calificăm, dar fără să ne subestimăm adversarii. Suntem la Campionatul European, iar fiecare echipă care este aici şi-a câştigat dreptul prin muncă!", a spus Ianis Hagi, conform site-ului oficial al FRF.

România a fost repartizată în Grupa E la EURO 2024, alături de Belgia, Slovacia şi câştigătoarea play-off-ului B, potrivit tragerii la sorţi efectuate sâmbătă la Hamburg.

Ultima componentă a grupei României la EURO 2024, care va fi găzduit de Germania între 14 iunie şi 14 iulie, va fi decisă dintre câştigătoarele semifinalelor Bosnia-Herţegovina - Ucraina şi Israel - Islanda.

România va debuta pe 17 iunie, contra câştigătoarei play-off-ului B, la Munchen. Pe 22 iunie va avea loc meciul cu Belgia, la Koln, iar pe 26 iunie va întâlni Slovacia, la Frankfurt.

Afla mai multe despre: deportivo alavesianis hagila ligamallorca 

viewscnt
Articole similare