Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Renunţă Gigi Becali la posibilitatea de a-l aduce pe Jefte Betancor? ”Parcă aud că Hagi cere de la 1 milion de euro în sus pentru ăsta!”

Renunţă Gigi Becali la posibilitatea de a-l aduce pe Jefte Betancor? ”Parcă aud că Hagi cere de la 1 milion de euro în sus pentru ăsta!”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a vorbit despre Jefte Betancor, atacantul care a impresionat în acest sezon la Farul Constanţa.

Becali a declarat că vrea să întărească echipa în compartimentul ofensiv, iar Jefte Betancor, jucătorul de la Farul Constanţa, ar fi pe placul lui. FCSB a ratat campionatul pentru al şaptelea sezon la rând, deşi s-a apropiat mult mai mult decât în precedentele stagiuni de a cuceri din nou trofeul.

Printre marile probleme ale echipei în acest sezon a fost lipsa unui atacant de top, care să aducă puncte echipei chiar şi când aceasta nu evoluează pe cât de bine poate.

Andrei Dumiter, Ivan Mamut şi Claudiu Keşeru au făcut pasul către formaţia roş-albastră, dar interesant este că niciunul dintre aceştia nu a fost atacantul cu cele mai multe goluri marcate pentru FCSB în acest sezon.

Această distincţie i-a aparţinut lui Ianis Stoica, fotbalistul crescut de FCSB, care a fost promovat la prima echipă în acest sezon, deşi debutase deja la seniori pe când avea 14 ani, în Cupa României. Fotbalistul de doar 19 ani a reuşit să marcheze nouă goluri în acest sezon, pe locul trei în lista golgheterilor FCSB-ului, doar în urma lui Florin Tănase şi Tavi Popescu.

Gigi Becali a pus ochii pe Jefte Betancor, de la Farul Constanţa, dar se teme că Gică Hagi va cere în schimbul fotbalistului suma de peste un milioan de euro. Latifundiarul din Pipera pare să fi renunţat la ideea de a-l aduce pe Betancor, dar are pe listă alţi atacanţi din Liga 1. 

”Parcă aud că Hagi cere de la 1 milion de euro în sus pentru ăsta!”

”Am eu în vizor nişte atacanţi de prin Liga 1. Nu vreau să vă spun numele lor, că iar vor sări preţurile pe la noi. Dacă se aude că îl vrea Gigi Becali pe unul sau pe altul, ce cred unii? Hai că are Gigi Becali bani, nu?

Uite, îţi spun sincer că îmi place Betancor de la Farul, dar nu mă pot apropia de el. Nu e un atacant rău. Dar nici nu îmi vine să îl sun pe Hagi, că parcă aud că cere de la 1 milion de euro în sus pentru ăsta”, a declarat Gigi Becali, potrivit ProSport.

Afla mai multe despre: fcsb-betancour-hagi-becali-farul 

viewscnt
Articole similare