Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Replica elegantă a lui Chipirliu după ce Mihai Stoica a râs de afecţiunea de care suferă atacantul: ”Din câte am auzit, şi-a cerut scuze”

Replica elegantă a lui Chipirliu după ce Mihai Stoica a râs de afecţiunea de care suferă atacantul: ”Din câte am auzit, şi-a cerut scuze”

Steaua

Comentarii

Bogdan Chipirliu a avut o replică elegantă la adresa lui Mihai Stoica, după ce managerul sportiv al FCSB-ului l-a ironizat pentru faptul că suferă de balbism.

Într-o conferinţă de presă, în care a fost întrebat despre Steaua, Mihai Stoica a încercat să lovească în clubul din Ghencea printr-o ironie la adresa lui Bogdan Chipirliu. Oficialul FCSB-ului a imitat felul în care atacantul Stelei vorbeşte, în contextul în care Chipirliu suferă de balbism (n.r. ”bălbăială”).

Ulterior, Mihai Stoica şi-a dat seama de greşeală şi şi-a prezentat scuzele printr-o postare pe contul său de Facebook. Replica lui Bogdan Chipirliu a fost elegantă şi atacantul Stelei spune că i-a acceptat scuzele.

Replica elegantă a lui Chipirliu după ce Mihai Stoica i-a ironizat pentru balbism

Zilele trecute, Mihai Stoica a încercat din nou să-şi argumenteze teoria potrivit căreia este anormal ca MApN să investească într-o echipă de fotbal. În încercarea de a lovi în Steaua, Mihai Stoica l-a ironizat pe Bogdan Chipirliu, cel care suferă de balbism.

Întrebat despre acel gest, Bogdan Chipirliu a avut o replica elegantă pentru Mihai Stoica, spune că îi acceptă scuzele şi că nu s-ar fi supărat dacă l-ar fi ironizat într-o discuţie privată.

În schimb, Chipirliu susţine că nu i-a picat bine că membrii familiei sale au fost afectaţi când au văzut că Mihai Stoica imită şi ironizează felul în care atacantul Stelei vorbeşte:

”Pe mine, personal, nu mă deranjeză, puteţi să întrebaţi şi colegii, că şi ei mai fac glume uneori. Nu mă deranjează, sunt obişnuit. Familia mea s-a simţit puţin prost. Şi nu îmi pare bine când se leagă cineva de familia mea. 

Din câte am auzit, şi-a cerut scuze. Le accept. Poate a greşit. Dacă îmi spunea mie când mă întâlneam cu el să vorbim, că îl cunosc... Dacă îmi spunea mie în faţă nu mă deranja, că nu mă mai afectează pe mine acest lucru.

S-a legat inclusiv de acest lucru, că am fost eu primul marcator. Vă daţi seama că nu le convine nici lor acest lucru”, a declarat Bogdan Chipirliu.

Potrivit DEX, balbismul(cunoscut şi ca balbuţie sau ”bâlbăială”) este ”o tulburare de articulare a cuvintelor, caracterizată prin repetarea sunetelor sau a silabelor şi prin folosirea unor pauze care întrerup vorbirea”

Într-o postare pe contul său de Facebook, Mihai Stoica şi-a prezentat scuze pentru faptul că a ironizat afecţiunea de care suferă Bogdan Chipirliu: ”Îi prezint scuze lui Chipirliu, n-am fost prea inspirat. În rest, despre salarii de mii de euro achitate din bugetul de stat, rămâne cum am stabilit”.

Afla mai multe despre: chipirliu 

viewscnt
Articole similare