Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Replica fabuloasă a lui Artemon Apostu pentru Simona Halep! Ce i-a spus antrenorul la on court coaching: "Doar pentru asta am venit"

Replica fabuloasă a lui Artemon Apostu pentru Simona Halep! Ce i-a spus antrenorul la on court coaching: "Doar pentru asta am venit"

Tenis

Comentarii

Antrenorul Simonei Halep, Artemon Apostu, înlocuitorul pentru turneul de la Dubai al Darren Cahill, a avut un on court coaching inedit.

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 1, s-a calificat în semifinalele turneului de categorie Premier de la Dubai, după ce a învins-o, joi, cu scorul de 3-6, 6-2, 6-2, pe Arina Sabalenka din Belarus, locul 13 WTA şi cap de serie numărul 7. 

La finalul primului set, Simona Halep l-a chemat pe antrenorul Artemon Efremov-Apostu, iar el a sfătuit-o să joace mai aproape de minge şi să-şi asume mai multă responsabilitate, încercând să puncteze.

Halep l-a ascultat şi jocul s-a schimbat. Ea a reuşit break-ul la 1-0, deschizând o serie de trei ghemuri în care niciuna nu şi-a făcut serviciul. La 3-1, Halep a reuşit să-şi consolideze avantajul De la 4-2, Halep a mers ceas şi a câştigat setul cu 6-2, după 61 de minute de la start.

"Am venit doar să te felicit", i-a spus antrenorul Simonei Halep înaintea decisivului.

În setul al treilea, Halep a reuşit break-ul la scorul de 2-1, la dublat la 5-2 şi s-a impus cu 6-2, după o oră şi 37 de minute de la start, reuşind a treia victorie din patru întâlniri cu Sabalenka.

Afla mai multe despre: artemon apostusimona halepdubaireplica artemon apostu 

viewscnt
Articole similare