adplus-dvertising
You are here:

Replica venită dinspre FCSB pentru Edi Iordănescu: "Se lucrează mai uşor decât pare cu Gigi Becali. Trebuie să ştii să-i vorbeşti. Ce mare chestie?" | EXCLUSIV

Replica venită dinspre FCSB pentru Edi Iordănescu: "Se lucrează mai uşor decât pare cu Gigi Becali. Trebuie să ştii să-i vorbeşti. Ce mare chestie?" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Managerul general de la FCSB, Mihai Stoica, a oferit o reacţie după mesajul distribuit de Edi Iordănescu. Oficialul a anunţat care sunt condiţiile ca un antrenor să colaboreze eficient cu finanţatorul Gigi Becali.

Mihai Stoica, despre Edi Iordănescu: "A vrut să plece şi a plecat"

Fostul antrenor al lui FCSB, Edi Iordănescu, a plecat de la echipă după doar câteva luni. Sâmbătă, fiul fostului selecţioner a distribuit un mesaj în care Jurgen Klopp a recunoscut că a cerut cel puţin două sezoane, pentru a produce performanţă la echipa engleză. 

Mihai Stoica a comentat mesajul şi a anunţat cum îl poate cuceri un antrenor pe Gigi Becali. 

"Edi s-a înţeles cu Gigi pentru nouă luni. Unde e legătura cu noi? Întreb eu. A fost o decizie unilaterală. A vrut să plece şi a plecat. Nimeni nu l-a dat afară. După discuţii am ajuns la un consens, dar în ziua următoare a apărut mesajul pe Facebook. 

Sunt de acord cu ce zice Klopp, dar nu e numai la noi problema asta. Exact aşa e în Italia, sunt schimbări. Au început şi în Premier League. 

La noi, dacă ar veni un antrenor care l-ar cuceri pe Gigi prin metode, prin comunicare... E important să comunice, nu neapărat prin mine, se mai pierd detalii importante. Există oamani care nu pot vorbi, care închid telefoanele, comunică prin mesaje. Mă refer în general. Nu neapărat la Edi. Comunicarea e foarte importantă, mai ales cu Gigi. Se lucrează mai uşor decât pare cu el, dar trebuie să comunici cu el. Când cineva te plăteşte, trebuie să-i dai respect. Trebuie să ştii să-i vorbeşti. Ce mare chestie?"

Mesajul distribuit de Edi Iordănescu 

viewscnt
Articole similare