Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reproşurile lui Andrei Cordea după partida cu Farul: ”Şi-au bătut joc de noi astăzi!”

Reproşurile lui Andrei Cordea după partida cu Farul: ”Şi-au bătut joc de noi astăzi!”

FCSB

Comentarii

Echipa Farul Constanţa a învins duminică, în deplasare, scor 3-2, formaţia FCSB, după un meci în care gazdele au condus până în minutul 90+4 cu 2-1. Constănţenii au înscris golurile victoriei în numai două minute.

Andrei Cordea a fost dezamăgit la finalul meciului. El a folosit cuvinte dure pentru a descrie modul în care echipa lui a fost învinsă. 

”Am controlat jocul, am fost echipa cu ocaziile. În Liga 1, avem VAR-ul degeaba. Ne-am uitat în vestiar la unele faze, la Joonas (n.r. Tamm) a fost fault, dar nu a întors faza cum a întors-o la golul nostru anulat.

Nu am mai trăit asta niciodată. Îmi pare rău că nu am câştigat, că aveam meciul în mână.

A fost un meci greu, dar l-am controlat. Nici nu ştiu ce să mai zic, şi-au bătut joc de noi astăzi.

Pinti este oricum alături de noi, ne ajută. Normal că ne-am dori să ne dea şi indicaţii în timpul meciului, este o persoană care îşi dă sufletul la antrenament şi vrea să ne înveţe pe noi ce a învăţat el din fotbal.

Despre transfer nu vreau să vorbesc nimic, atât timp cât sunt jucătorul Stelei (n.r. FCSB-ului). Nu ştiu absolut nimic”, a spus Andrei Cordea.

Farul a învins pe FCSB cu două goluri înscrise în prelungiri, scor 3-2, după ce în minutul 90+4 era 2-1 pentru bucureşteni

În derbyul de pe Arena Naţională, bucureştenii au deschis scorul în minutul 47, prin Cordea, care a fructificat pasa lui Florinel Coman. Farul a egalat în minutul 56, dintr-o lovitură liberă executată de Alibec. 

După numai două minute, arbitrul Horaţiu Feşnic a cordat penalti la duelul dintre Cordea şi M. Popescu, iar Compagno a transformat, aducându-le în avantaj pe gazde.

În minutul 71 Octavian Popescu a înscris, dar golul a fost anulat după consultarea VAR, din cauza unei poziţii de ofsaid. În minutul 90 Dawa a fost eliminat pentru fault din poziţie de ultim apărător şi meciul s-a schimbat total.

Constănţenii au înscris de două ori în numai două minute, prin autogolul lui Omrani şi prin şutul lui Borza, în minutele 90+4 şi 90+6, iar Farul a revenit pe primul loc în clasament.

Afla mai multe despre: fcsb-cordea-farul 

viewscnt
Articole similare