You are here:

Reunire în forţă la Dinamo! Elevii lui Kopic au efectuat vizita medicală. Ce a spus Dennis Politic despre viitorul său

Reunire în forţă la Dinamo! Elevii lui Kopic au efectuat vizita medicală. Ce a spus Dennis Politic despre viitorul său

Dinamo București

Comentarii

Jucătorii lui Dinamo au efectuat, luni dimineaţă testele medicale programate la Clinica "Chiajna Medical", în vederea reluării pregătirilor pentru noul sezon al Superligii.

Jucătorii lui Dinamo au efectuat vizita medicală! Dennis Politic şi-a decis viitorul

Dennis Politic a confirmat că rămâne la Dinamo şi spera ca echipa bucureşteană să aibă parte de un sezonul mult mai bun.

„După un sez destul de dificil, atât din punct de vedere fizic, cât şi mental chiar aveam nevoie de vacanţă. Mă bucur că deşi a fost scurtă, am reuşit să plec şi să mă relaxez un pic.

Sunt aici, deci continui la Dinamo. Îmi propun să avem un sezon mai bun decât cel trecut. În primul rând ca şi echipă să terminăm mai sus, nu se pune problema să ne mai batem la retrogradare. Eu personal vreau să am mai multe reuşite”, a spus Dennis Politic.

15 jucători dinamovişti au fost prezenţi la vizita medicală:

ONCESCU Denis (Concordia Chiajna), COSTIN Cristian, LICSANDRU Cristian (CS Tunari), GIAFER Deniz (CS Tunari),

AMZĂR Costin, IRIMIA David, POLITIC Dennis, GNAHORÉ Eddy, BANI Ahmed, BORDUŞANU Antonio, BORCEA Valentin (CS Tunari), IRIMIA Alexandru, GAVRILĂ Darius (Dinamo U18), FLORESCU Andrei (Progresul Spartac) şi NEAGU Petru.

Convocaţi la loturile naţionale sau învoiţi pentru câteva zile de staff-ul tehnic, ceilalţi componenţi ai lotului dinamovist vor intra în următoarea perioadă în programul de pregătire anunţat de Željko Kopić: GOLUBOVIĆ Adnan, RAILEAN Dorian,

PATRICHE Răzvan, HOMAWOO Josué, MOURA Gabriel, ABDALLAH Hakim, MILANOV Georgi şi SELMANI Astrit.

Afla mai multe despre: dinamoreuniresuperliga 

viewscnt
Articole similare