You are here:

Revanşa lui Alex Măţan! Pe cine s-a ”răzbunat” cu hattrick-ul marcat în America

Revanşa lui Alex Măţan! Pe cine s-a ”răzbunat” cu hattrick-ul marcat în America

Fotbal internațional

Comentarii

Alex Măţan este într-o formă de zile mari. Columbos Crew s-a impus împotriva lui New England Revolution, scor 4-0.

Măţan s-a ”răzbunat” pe fostul antrenor

Alexandru Măţan a jucat 74 de minunte pentru echipa sa şi a reuşit să decidă soarta partidei. Columbus Crew a urcat pe locul doi în clasamentul din conferinţa de est, liderul este Inter Miami. Echipa lui Messi este la opt puncte distantă de Columbus, iar sezonul încă nu este decis.

Important de ştiu că Alexandru Măţan (25 de ani) a înscris un hat-trick chiar împotriva fostului antrenor de la Columbus Crew, Caleb Porter, cel care l-a trimis înapoi în România în 2022.„Mă scuzaţi pentru tweet-ul despre fotbal, dar ca Alex Măţan să facă asta împotriva antrenorului care nu a putut să-i găsească un rol şi care i-a pus viitorul în MLS sub semnul întrebării - într-un an care l-a lăsat pe Măţan cu dificultăţi de ordin psihic, aşa cum mi-a spus în ianuarie - este atât de tare. Ce noapte grozavă pentru el”, a scris jurnalista.

Transferul său la Columbus Crew în 2021 a reprezentat un pas important în cariera sa. În primul său sezon, Măţan a participat în aproximativ 28 de meciuri, dar fară prea mari reuşite. A urmat împrumutul la Rapid, dar nu a reuşit să se adapteze, participând în doar 6 meciuri.

Măţan a reuşit să se adapteze în cele din urmă stilului de joc din MLS şi a devenit o piesă de bază în lotul americanilor.

Cu un început de sezon foarte bun, Alexandru Măţan promite să devină un jucător de bază nu doar pentru Columbus Crew, ci şi pentru fotbalul românesc în general. Fanii aşteaptă cu interes următoarele sale evoluţii în liga nord-americană, dar poate deveni o solutie şi pentru echipa naţională a lui Mircea Lucescu.

Afla mai multe despre: alex măţanhattrickamerica 

viewscnt
Articole similare